Wenger a meccs előtt nyilatkozott Eduardoról és Bendnerről is, végül Dudu még csereként se lépett pályára. Talán jót tenne neki egy kis játék, mert évvégén még 'véletlen' eligazol...

A meccs egészén egyedül a hozzáállással volt gond. Nem lehetett látni küzdeni egy Cesct, Denilsont, Sagnat... Mintha tétnélküli baráti körben lerendezett meccs lett volna a mai. A Birmingham kétségkívül rugdosódott, de az Arsenal játékosai a határozottság helyett felvettek egy 'nyeszledt' stílust. Ilyen meccset az U9-es korosztály nem hoz le, ők legalább mutatják, hogy akarnak. A csapatból a tűz mindenképp hiányzott!

Nézzük hogyan értékelném a játékosokat egyenként:

Almunia (5): A Birmingham találata az ő amatőr hibájából született. A meccs korábbi szakaszában jól védett, de a hibája 2 pontba került.

Sagna (5): Semmi extrát nem tud nyújtani. A védekezéskor néha villan, de mezőnyjátékban körülbelül a 0-val egyenlő. A beadásai semmit nem érnek, nem technikás és nem mer bevállalni megindulásokat. Ezentúl inkább Ebouet szeretném látni a kezdőben!

Campbell (6): Fáradt volt, de összességében panasz nem lehetett rá. Gallas felépülhetne már (ha egyáltalán sérült), mert Sol igencsak elfáradhat ilyen hajtós meccseken. 

Song (9): A meccs embere. Song fókuszált a legjobban, jó megindulásai voltak és kiválóan védekezett. Szeretném Őt az Év Csapatában látni majd, mert a teljesítménye alapján a legjobbak közt kell említeni a nevét! 

Clichy (7): Volt néhány megindulása, jól védekezett és rajta is lehetett látni a győzni akarást.

Walcott (3): Pályán volt egyáltalán!? Valami életjelet igazán adhatott volna.

Denilson (5): Song védekező feladatát ő nem tudja ellátni. Amikor támadásról volt szó, csinált néhány értelmes megmozdulást.

Fabregas (5): A meccs egészén sérülés hátráltatta, remélem a következő meccsen tudja vállalni a játékot.

Diaby (7): A középpálya legjobbja volt, rengeteget futott, sokat szerelt és szervezett. A gólját nem értem miért nem adták meg, mert Cesc szerelése tiszta volt és azt követően se történt semmi. 

Rosicky (7): Wenger rosszul döntött a lecserélésével. Rosicky a csapat egyik legjobbja volt, hasznos játékos.

Bendtner (6): Gólt nem sikerült lőnie, de sok labdát vett le és játszott meg. A csapattársak nem tudtak mit kezdeni a visszatett labdákkal, de ez már egy másik történet. 

Nasri (6): Ő lőtte az Arsenal gólját, majd a hajrában 1:1-ben a kapussal rossz döntést hozva vissza akarta játszani a labdát, de érkező nem volt.

Arsavin (4): Andrej hozzáállásával nagy gondok vannak. Remélem Wenger célozgatásnak szánta a padraültetését. Arsavin úgy hiheti, hogy jó amit csinál, de számomra nagyon idegesítő látni azt a flegmaságot és 'nemtörődömséget' amit Arsa képvisel. Talán kijárna már neki egy kifütyülés az Emiratesből!!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

14 éve
Törölt felhasználó
Innentől nagyon nehéz lesz megnyerni a PLt, szerintem nem fog sikerülni, a Chelsea jó a rangadókon, most úgy néz ki újra belelendütek, a MU meg valahogy úgyis megnyeri a meccseit! Mi meg sztem a Tottenham ellen ki fogunk kapni, mert kegyetlenül felszívják magukat a legnagyobb riválisuk ellen, azaz ellenünk!
14 éve
Törölt felhasználó
talan azert van mindenki kiakadva mert a mai volt a legfajobb pont vesztes. nem jatszottunk jol,nekem ezzel nem volt bajom mert en azt vallom,hogy otthon ki kell szolgalni a kozonseget idegenben meg csak a 3 pont a fontos. szoval jol is alakult minden szerensenk is volt es a 81-dik percben vezetunk 15 percet se kell mar kibirni van 2 tiszta ziccerunk erre a 91percben kapunk egy teljesen potya golt
es mi rajongok miert vagyunk duhosek??? talan mert csalodottak avgyunk,hogy nem mar megint nem. mert ha jovo heten valamelyik csapat gyoz a rangadon azt biza nehez lesz behozni talan meg cselzit belehetne
14 éve
Törölt felhasználó
Muamba-t biztos nem fogja visszavásárolni AW,Buffon nem hiszem,hogy távozik a Juvéból,ő Torinóból fog visszavonulni,Gary Cahill-t viszont én is jó vételnek tartanám!
14 éve
Törölt felhasználó
Ne haragudjatok, de botrányok vagytok. 4ponttal van a csapat az MU és 3mal a Chelsea mögött. Nem teszünk tényleg semmit a bajnoki győzelemért... Szidni tudtok, látszik az nagyon megy. Igazi magyarok vagytok. A kedvenc csapatotok és úgy beszéltek róla mint valami kocsmából összeállt bandáról. Arshavin alibizik, hagyjad már. Sagna nem tesz semmit... Kérdem én Wenger a buta hogy a kezdőbe rakja vagy becseréli őket vagy csak nem ért a focihoz? Ezen gondolkodjatok el inkább, ne azon kit hogy fikázzatok. Szar napja mindenkinek van, de mikor nyernek érdekes nem vagytok ennyire felháborodva, ha valaki kicsit kilóg...
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson szerinted az altalam felsorolt nevek ekkora vilagsztarok??? samak ingyen johet muamba,hazard,cahill meg 10 millio korul mozognak es ha a city megveszi buffont akkor given-t jo penzert elhozhatnank szoval az egesz ugy 40 millio korul meglehet amit vagy raaldozassal vagy netan cecs v arshavin eladasaval lehet megteremteni(ha a tulajdonosok nem adnak csak ugy penzt) mert ezek nem nagy nevek de mit megadtuk volna ha ma lett volna egy cahill a vedelmbe illetveneha song helyett mumba

Szólj hozzá