Arsene Wenger elmondása szerint Nicklas Bendtner egy teljesen más játékos, mint néhány hete volt. A dán csatár ötször talált be a legutóbbi négy Arsenalos fellépésén és a válogatottban is eredményes volt egyszer.

A játékos a fenti események előtt persze rengeteg kritikát kapott, amiért január 27. óta nem talált be. A hangok pedig erősödtek azután, hogy a Burnley ellen (3-1) ipari mennyiségű helyzetet puskázott el. Bendtner ezek után válaszolt kritikusainak egy Porto elleni mesterhármassal.

Wenger szerint Nicklas óriásit fejlődött az elmúlt egy hónapban.

Ha megnézik a három-négy héttel ezelőtti Bendtnert és a mostanit, akkor látják, hogy ő egy más játékossá vált. Nem sokkal ezelőtt még nehézkesnek tűnt a mozgása, és formán kívül volt. Ma ez már nem így van a sok lejátszott meccs miatt.

Fontos az is, hogy nem sérült meg. Egy olyan játékosnak, aki a legmagasabb szinten játszik, kell egy jó sorozat.

Wenger a dán jó formája ellenére sem biztos, hogy mindig a kezdőben számít majd támadójára.

Nem tudja, hogy egy adott meccsen játszani fog-e vagy sem, de abban biztos lehet, hogy az esély mindig meglesz számára. Amíg jól megy neki a foci, addig joggal pályázik a kezdőbe kerülésre. Szükségünk van a képességeire.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Bendtner jól játszott kedden a Porto ellen, ilyet is már nagyon rég lehetett mondani...
De azért nem kell "elszállni" tőle...az lenne az alap ha mindig így játszana, persze nem muszáj minden meccsen 3 gólt lőnie! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg fejlődött Nicklas, de azért még ígyis van hova fejlődnie! Jó kis játékos lett belőle, mégha nem is mindig rúgja be a helyzeteit! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Vela egészséges, csak azért nem játszott az utóbbi 2 meccsen, mert a mexikói válogatottal volt meccsen és később tért vissza.. ma sztem a padon lesz
14 éve
Törölt felhasználó
Hali!!!!Nem tudjátok mi a helyzet Velával???eltünt és nem írják hogy sérült akkor miért nincs a keretben???
14 éve
Törölt felhasználó
bírom Bendtnert, és én is hiszem, hogy nagy csatár lesz belőle! (és ezt most nem azért mondom, mert kedden 3t vágott a Portonak...) folyamatosan fejlődik, 22 évesen mégis sokan azt várják (várjátok ti is...) tőle, mint Drogbatól...
adni kell neki időt, a Burnley ellen se volt rossz, sőt! sok helyzetet csinált, de peches volt...van ilyen. ma gólt fog lőni! GO BENDTNER!!! ;)

Szólj hozzá