A sérült Cesc Fabregas kérleli társait, hogy ragadják meg a lehetőséget, a Premier League cím eléréséért. Ennek első állomása a ma esti Hull City ellen mérkőzés megnyerése lenne.

Az 'Ágyúsok' a csapatkapitányuk nélkül utaznak a KC Stadiumba. Fabegast egy térdínprobléma miatt kell nélkülöznie Arséne Wengernek, mint ahogy a Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Az Arsenal négy meccses győzelmi sorozatban van a bajnokságban, így bajnokesélysnek tekinthető.

Nem beszéltünk sohasem a trófeáról, csak a következő meccsekről - de most sokkal nagyobb esélyünk van a kupa győzelemre.

Fabregas nem szeretne pihenőt kérni menedzserétől, minél hamarabb bevethető szeretne lenni.A spanyol középpályás egyébként korábban ugyanemiatt a sérülés miatt hagyott ki hónapokat. Cesc szerint e sérülés csak a meccsek sokasága, és nem az ellenfelek szabálytalansága miatt következett be - így hát nem várja Wengertől azt, hogy keményebben lépjen fel ezek ellen.

Soha nem kértem, hogy pihentessenek. Szeretem ezt a játékot, jól éreztem magam [a Burnley ellen]. Nem tudhatod, hogy mikor történik meg a baj. Amíg úgy érzed, egészséges vagy, játszani akarsz.

Ugyanilyen sérülés miatt voltam kénytelen kihagyni egy Manchester United ellen rangadót. Nem tudom hogyan, és mikor térhetek vissza, de remélem minél hamarabb pályára léphetek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem mihamarabb visszatér a vezérünk Cesc!
14 éve
Törölt felhasználó
"Nem tudom hogyan, és mikor térhetek vissza, de remélem minél hamarabb pályára léphetek." remelem legkesobb a birmingham ellen 100%os lesz mert meg a whu-t otthon nelkule is hozni kell, bar most a whu a cselzi ellen felidoben 1-1 remelem ez is marad
14 éve
Törölt felhasználó
hajrá Fabre :) egybk nem akarok kötekedni,de szeretem ezt a játékot nem szeretek :) :exclaim:

Szólj hozzá