Johan Djourou magabiztos, és úgy gondolja, hogy a szezon vége előtt teljesen jó állapotba kerülhet.

A svájci játékos nagyon jól teljesített az előszezonban, de a válogatottban súlyos térdsérülést szenvedett. Djourout műteni kellett tavaly augusztusban, és nem ringathatta magát túl nagy illúziókba a visszatérését illetően. Arsene Wenger figyelmeztette őt korábban, hogy legyen türelmes.

A 23 éves hátvéd eleget tett a kérésnek, mivel rehabilitációja a végéhez ért. Mostmár az a cél, hogy előbb vagy utóbb visszaálljon a teljeskörű edzésekre. A múlt hónapban azt nyilatkozta a svájci, hogy a sérülését kezdi maga mögött hagyni, de nézzük, hogy most mit mondott az Arsenal TV-nek!

Boldog vagyok, mert látom a fényt az alagút végén. Egy rögös utat jártam be, nagyon nehéz dolgom volt. Egyszer fent, egyszer lent, ez jellemezte az egészet. Keményen dolgozom, hogy pályára léphessek újra. Másfél hónap múlva remélhetőleg teljeskörű edzésmunkát végezhetek.

Az előszezonom jó volt, és nagyon letörtem, mikor hallottam, hogy meg kell operálni a térdem és a felépülés sok időt vesz igénybe. Úgy gondolom, hogy sokkal erősebb leszek, mikor visszatérek, mert rengeteget tanultam.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó védő, sztem egy-két éven belül ideális lesz arra, h kezdő legyen Vermaelen mellett.
14 éve
Törölt felhasználó
Még szerintem jobb is, hogy sérült ! Mert így Wenger tuti próbálgatta volna a védőtengelyt és így Verma ilyen jó szereplése sem lenne biztos! Hisz ne feledjük el, hogy idén még egy bajnokiról sem hiányzott!

A védő vásárlásról annyit, hogy Gallas, Vermaelen és Dj maradjon! Mellé venni kell egy "tehetséges" fiatal angol középső védőt! Így ez a 4 ember elég lenne! Lenne 2 tartalék védő akik a liga kupában szerephez tudnának jutni és ha netán hiányzik 1-2 játékos akkor az ifik közül fel hoznánk egyet! Részemről mehet Senderos, Silvestre és Campbell! Bár örülnék ha az utóbbi 2 maradna de akkor biztosak lehetnek benne, hogy még a padra se fognak ráférni, szóval nem hiszem, hogy maradnának! Ott lenne még Gibbs és Traoré mind cserevédők és még Eboué is tud itt játszani szóval a védő meg lenne oldva!

A középpályára szerintem nem kell venni senkit! Fabregas, Song, Diaby, Denilson, Ramsey, Eboué, Merida, Nasri, Rosicky, Wilshere . Szóval itt bőven van választék! Ide sem kell senki a nyáron!

Csatárnak ott van VanPersie, Eduardo, Bendtner, Vela, Walcott, Arshavin. Ide hoznám még Chamakhot és meg lenne oldva a teljes keret! ( Ha jön Chamakh akkor Velát kölcsönadnám! Mert így esélye sincs fejlődni!! Jó csatár lenne csak egyszerűen nem játszik! )

Kapusnak meg itt van Almunia, Fabianski, Mannone és Szczesny!
14 éve
Törölt felhasználó
Jó kis védő, nagyon sajnáltam amikor lesérült, de így volt ez Van Persievel, Gibbssel, és most Ramseyvel is! Nagyon remélem, hogy jövőre elkerülnek minket az ilyen hosszabb távú sérülések...
14 éve
Törölt felhasználó
Ő a legjobb cserevédőn ez egyértelmű. Viszont nem értem miért fikázzátok annyira Silvestre-t. Nem követ el orbitális, hibákat sőt egész kiegyensúlyozottan játszik az én meglátásom szerint. Gondolom valakinek nem tetszik amit leírtam és lehord a sárga földig, de én így látom.
14 éve
Törölt felhasználó
Sajnáltam amikor lesérült,mert nagyon jó formát mutatott,és eséllyel pályázott a kezdőbe kerülésére is!Én csipem Johan-t,és remélem hasznunkra lesz még egy jó ideig!

Szólj hozzá