Az Arsenal 3-1-re legyőzte a Stoke City gárdáját a Britannia Stadionban, viszont a mérkőzésen az észak-londoniak walesi középpályása súlyos sérülést szenvedett.

Nicklas Bendtner egy dán weboldalnak adott nyilatkozatot az eset kapcsán, s elmondta, hogy Ramsey sérülése mellett nem tud a sikerre gondolni. A támadó emellett még egy bátor kijelentést is tett, amelyet akár fogadalomnak is vehetünk...

Őszintén szólva nem nagyon tud érdekelni a gólom és a győzelmünk, mert Aaron az egyik legjobb barátom, s most csak rá tudok gondolni. Szinte horrorisztikus sérülést szenvedett.
A közvetlen közelében álltam, amikor megtörtént a borzasztó eset, s kétségem sem fért ahhoz, hogy eltörte a lábát. Ez egy rettenetes és teljesen őrült szerelési kísérlet volt Ryan Shawcrosstól, elképesztő durván lépett oda Aaronnak.
Nem hiszem, hogy bárki szándékosan okozna sérülést egy ellenfelének, de ez az odalépés maga volt az életveszély. 
Ahogy láttam, mindenki le volt döbbenve a szörnyű belépő után. Thomas Sørensen jött oda hozzám, s egymáshoz hasonlóan sokkos állapotban voltunk. 
Később megtudtuk, hogy Aaron hat vagy akár kilenc hónapig nem játszhat, s ez nemcsak nekünk szomorú, hanem számára is, hisz ő még nagyon fiatal. 
Három hónapot kellett kihagynom az ágyéksérülésem miatt, s meg kell mondjam, hogy nagyon rossz volt, de Aaronnak sokkal komolyabb problémája van. 
Most menni fogunk előre, s meg fogjuk nyerni neki a bajnoki címet!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg jó lenne bajnoki címet nyerni, de ezt még korai kijelenteni.
14 éve
Törölt felhasználó
am azér én egy bajnoki 3. hely és egy bl győzelmet is elfogadnék:D d legyen meg mind2
14 éve
Törölt felhasználó
fanti majd a fifában tervezgesd a csapatot:D
14 éve
Törölt felhasználó
na végre vmi hozzáállás! úgy legyen vazee:D
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon nagyon bízok a csapatban és áá ha megnyernénk apám hányszor berugnék:D:D végig oltanám az összes divat drukkert:D:D

Szólj hozzá