Arsene Wenger elárulta, hogy Kieran Gibbs bevethető állapotba kerül már a szezon végén, de valószínűleg a világbajnokságra nem utazhat el.

Az előző hónapban érkezett meg a hír, hogy Gibbs az egész idényt kénytelen kihagyni, mivel a lábfejében eltört egy csont, és másodjára is meg kellett műteni. A hátvéd a Standard Liege elleni november 24-én megrendezett összecsapáson szenvedte el a sérülést.

A 20 éves játékost szóbahozták a nemzeti csapattal, főleg azután, hogy Ashley Cole súlyos bokasérülést szenvedett, Wayne Bridge pedig nemes egyszerűséggel hátat fordított az angol válogatottnak (az okokat ismerjük - a ford.).

Wenger szerint Gibbs már fitt lesz a nyáron, de nem sok esély van arra, hogy látjuk majd Dél-Afrikában.

Egy kis esély van rá, hogy Gibbs a szezon végén bevethető legyen. Ez csak akkor valószínű, ha minden jól megy.

Nem tudom, mennyi játék lesz a lábában, mert nincs pontos információm a visszatéréséről. Korai erről beszélni, de bármi lehet, elvégre március elején vagyunk még csak.

Ami biztos, hogy lesz ő még a válogatottban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Clichy mikor visszatért, visszasírtam Gibbset a helyére, de mostanában úgy látszik formába kezd lendülni, és egyre jobban játszik ő is! Pedig már nagyon kezdtem félni, hogy valami nincs rendben Clichyvel, de szerencsére minden okés... :P
14 éve
Törölt felhasználó
oké, hogy Bridge témáját később érintjük, de a helyében én is "nemes egyszerűséggel" hátat fordítottam volna...
14 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor sajnálom Gibbset! Simán bekerülhetne a felnőtt válogatottba mivel több """ első számú bal hátvéd """ sérült. Erre lehet nem mehet a VB-re :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem az RvP hírből,és ebből is az jön le,hogy AW nem igazán van tisztában a hosszútávú sérültjeink jelenlegi állapotával!Persze próbál óvatosan jósolgatni,de inkább nézzen utána a dolgoknak mielőtt kiad egy hivatalos nyilatkozatot!
14 éve
Törölt felhasználó
"... we are at the beginning of March." - Ezt vajon hogy fordítsam?:D

Szólj hozzá