Nicklas Bendtner szeretné meghálálni Arsene Wengernek a belé vetett hitet illetve bizalmat, valamint bizonyítaná, hogy a mester jól döntött, mikor nem vett új támadót januárban.

Az Ágyúsokat rengeteg névvel összeboronálták az előző átigazolási ablakban, a francia edző pedig leszögezte, hogy nincs nagy szüksége az együttesnek egy új igazolásra. Pontosan azért, mert Bendtner úton volt a felépülés felé.

A dán csatár majdnem három hónap kihagyásra kényszerült, és az Aston Villa elleni 0-0-s meccsen tért vissza, első gólját sérülése után pedig a Sunderland ellen szerezte a 2-0-s győztes bajnokin.

Bendtner egy kivételével minden meccsen pályára lépett a Villa elleni összecsapás után, és még fontos szereplő lehet, ha a bajnoki harcot illetve a Bajnokok Ligája-menetelést vesszük figyelembe.

A 22 éves játékos elégedett azzal, hogy Wenger ennyire hisz benne, és most bizonyítania kell. Azt mindenképpen, hogy Wenger jól döntött, mikor nem vett senkit.

Igen, ez fontos. Amit most tehetek, az a bizonyítása annak, hogy jól döntött. Biztos vagyok benne, hogy igaza volt, és a pályán meg is akarom mutatni.

Nagyon nehéz elviselni, ha sérült vagy, teljesen mindegy, kivel történik. A visszatérés rendkívül fontos volt számomra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem szabad olyan amatőr hibákat elkövetni,mint amilyeneket pl.:az FA-Cup meccsen is csináltunk Fuller góljánál!Az tény,hogy nem lesz könnyű meccs!
14 éve
Törölt felhasználó
a Stoke egy kis fos csapat de otthon...... bunker foci! szerintem ott megszenvedünk! lehet hogy majd ki is kapunk, mert ott majd nagyot kell küzdeni.
14 éve
Törölt felhasználó
a Stoke ellen mi is szenvedni fogunk, főleg ha nem mi lőjük az első gólt...kötelező meccs!
14 éve
Törölt felhasználó
Loool...

FA cup
Stoke City 3 - 1 Manchester City 🐛

Remélem a Chelsea ellen összekapják magukat és legalább egy döntetlent kiharcolnak majd...
14 éve
Törölt felhasználó
köszi Allen ;) hétvégén Chelsea-ManCity...:)

Szólj hozzá