A dán válogatott csatárnak a Manchester United elleni 1-3-as vereség volt a második meccse a 3 hónapos sérülése után.

Arséne Wenger nem tett lépéseket Robin van Persie helyettesítése miatt, vásárlás helyett Bendtnerben és Walcottban bízik.

Az elmúlt hónapban lett 22 éves játékos, az előző szezonban 15 gólt szerzett, és reméli, hogy csak jobb idők következnek.

Amikor az emberek kidőlnek hosszútávra, azt mondják, hogy a pokolban érezték magukat. Most megtudom őket érteni.

-nyilatkozta Bendtner.

Nehéz magadat motiválni, mert bejössz edzeni, és mindennap ugyanazokat a dolgokat kell megtenned.

Ha sikerül [motiválnod magad], elmondhatod magadnak, hogy egyre jobb és jobb leszel.

Amikor visszatérsz, tudod, hogy erős leszel. 100%-os vagyok mostmár, és törekszem a minél jobb formára.

A rugalmasság a legjobb tulajdonság ilyenkor, megpróbálok ilyen lenni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Niklasnak is eljön az ideje és inkább előbb mint utóbb
tavaly 1-2 kivétellel mindeki szidta Songot is :D
és csak jelezném hogy én erősítettem a kivételt ;)
mert a nemzeti csapatban jól játszott,Bendtner is jó volt mostanság kicsit belejön és Light ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Rosickys ott van nálunk RvP.Ő olyan, aki bármikor képes gólt szerezni, akár helyzet nélkül is.A többi csapatban sincs 2 ilyen támadó, nálunk is van egy, csak ott nem sérültek le egész szezonba.Akkor ők nem tartanának itt, mint mi.
14 éve
Törölt felhasználó
rendben akkor mondjuk Bentnerre,hogy Arsenal szintu jatekos viszont ha fel akarjuk venni a versenyt a nagyokkal akkor csak korul kene nezni,hogy mindegyiknel van legalabb 1 olyan tamado akinek a vereben van a golloves es kepes helyzet nelkul golokat szerezni es eldonteni ezzel sorsdonto meccseket mert az igazi klasszisok ilyenek.Nagyon sajnalom de en Bentnert nem tudom hozzajuk hasonlitani pedig nekunk valami hasonlora lenne szuksegunk ha Bajnokok akarunk lenni.
14 éve
Törölt felhasználó
Attól, hogy Bendő nem lő 40 gólt attól még lehet nagyon jó csatár. Nagyon hasznos munkát tud végezni azzal ha már két ember figyelmét leköti, vagy a kapuskirúgást leveszi és kipasszolja az egyik középpályásnak.
Az a dolog, hogy nem Arsenal szintű (aki már nálunk játszik) engem nagyon idegesít. Mi az hogy nem Arsenal szintű? Mert akkor ki Arsenal szintű? Egy csapatban természetes, hogy vannak jobbak is és rosszabbak is. De aki idekerül az már igenis Arsenal szintű. Esetleg egy ideig nem jön össze neki valami, de egy olyan faj vagyunk aminek az a neve hogy EMBER. És tudtommal minden ember téved és hibázik. Az már más kérdés, hogy ezt hol teszi és mikor. De ettől függetlenül a kritizált játékosaink Arsenal szintű játékosok.
14 éve
Törölt felhasználó
chefdagunner jol latod a dolgokat igazad van en is ezen a velemenyen vagyok sajnos a fiatalok melle kellene par erettebb meghatarozo ember akik meccseket tudnak eldonteni.Bentner nem Arsenal szintu jatekos meg ha 15 golt is szerzett a mult szezonba akkor se lehet 1 kalap alatt emliteni Drogbaval,Torressel,Rooneyval,David villaval, Van Persey vel es meg sok mas tamadoval se.
1 klasszis csatarnak mint pl a fent emlitett nevek barmelyikenek eleg 1 villanas 1 meccsen es konyortelenul kihasznalja viszont nalunk ilyen csatar nincs akarhogyan is szepitjuk a dolgot.Es ez meg nem is lenne baj a "kisebb" csapatok ellen de ahogy 1 Mu,Chelsea vedelemmel talaljuk szembe magunkat ott mar 1 Bentner edes keves oda mar a fent emlitett csatarok kellenek.

Szólj hozzá