A spanyol középpályás a múlt szezonban 4 hónapot hagyott ki egy térdsérülés miatt. Ezalatt az idő alatt, Fabregas azon gyanú érte, miszerint a Hull City elleni mérkőzésen leköpte Brian Hordont, a 'Tigrisek' menedzserének segédjét.

Az Arsenal egy nehéz szezont zárt - viszonylag hamar kiszálltak a bajnoki címért folytatott versenyből, karácsonykor a negyedik helyért küzdöttek.

Fabregasék, egy esetleges mai győzelemmel ideig-óriág az élre tudnának ugrani.

Az előző szezonban volt a mélypontom. Nem tudtam élvezni semmit, minden negatív volt. Elvesztettem a játék iránti szenvedélyt és boldogabb voltam otthon, zárt ajtókkal. Ez egy nagyon furcsa érzés.

-nyilatkozta Fabregas.

A négy hónapos sérülésem volt a karrierem legrosszabb időszaka - viszont sok tapasztalatot szereztem.

A dolgok most teljesen máshogy alakultak. Egy-egy meccs után, durván egy óra kellett, hogy visszarázódjak - ez a szám a háromszorosára nőtt, a vereség alkalmával. Akkor senki nem tudott beszélni velem. De mostmár egy fél óra is bőven elég.

Talán másnap egy kicsit le vagy törve, de nézz előre, és légy pozitív.

Nem foglalkozok mostanában ezzel. Vannak bőven más dolgok is - a családom, a barátnőm vagy a barátaim. 

A sérülésem alatt túlságosan személyesre fogtam a dolgot. Mindig azon gondolkodtam, hogy 'Na most mit fogok csinálni?'. De ezentúl nem fogom megengedni, hogy efféle gondolatok támadjanak meg.

Viccelődök, szórakozok egész nap. Az életet élvezni kell, mert ma még itt vagy, holnap meg már valahol máshol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Nálam emberileg is nagyon ott van a srác. Ott van pl a nője akivel évek óta együtt van, amolyan gyerekszerelem, remélem ennyire szereti az Arsenalt is, én speciel nem csípem az olyan focistákat akik hetente más-más modellkurvával vannak v épp hogy csak kurváznak ( C. ). Maradj velünk Cesc legalább amíg lesz 2 aranylabdád!!!!!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szimpi ez a nyilatkozat. Bárcsak BL győztesek lennénk mert akkor tőlünk lenne az aranylabdás, és minden ilyen eseményen egy csomó játékosunk szerepelne. De szép is lenne!! :wow: :wow:
14 éve
Törölt felhasználó
Ternyi gyorsan módosítsd a hozzászólásod mert magyar oldalakat nem lehet belinkelni! Jobb ha gyorsan kijavítod mielőtt megrohamoznak az adminok ;) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Az igaz, hogy kicsit magasra tette a lécet, de nem hinném, hogy rögtön támadások érnék, ha nem találna be... Ad 1-2 gólpasszt, azzal mindenki elégedett lesz, és ha jól szervez a középpályán és jó passzokat ad, a gól mellé már csak plusz lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Az a baj,hogy ezek után sokan elfogják várni tőle a gólt pedig nem ez az elsődleges feladata,és ha véletlenül nem sikerül betalálnia ,akkor egyből megszólalnak a negatív hangok!

Szólj hozzá