Arsene Wenger bevallottan új csatárt keres, és úgy tűnik, hogy új kiszemeltet talált Mario Mandzukic személyében. Az Arsenal idén ugyebár bajnokesélyes, és eddig a legtöbb gólt szerezték a ligában.

Igen ám, de Robin van Persie, Nicklas Bendtner, és Theo Walcott is sérült, Wenger éppen ezért döntött az igazolás mellett, mondván, hogy akkor vesz csak valakit, ha látja benne a potenciált.

Mandzukic 23 éves, és a Dinamo Zagrebben játszik, ugyanott, ahonnan Eduardot is igazolta a mester. A horvát válogatottban ő lőtte hazája egyetlen gólját az Anglia elleni 4-1-es vereség alkalmával.

Szeretnék venni egy csatárt, de eddig még nem találtam meg azt, aki igazán meggyőző teljesítményt nyújtana.

Kemény programja lesz az Arsenalnak a következő hetekben majd, mivel egymás után játszik az Aston Villával (i), a Manchester Uniteddel (o), a Chelseavel (i), és a Liverpoollal (o).

Wenger továbbra is bízik Andrey Arshavinban és Eduardoban, amíg nincs új ember.

Andreynak még mindig fáj egy kicsit a lába, és ez a lövéseknél nehezíti a dolgát. A tizenhatoson belül jól helyezkedik, és ettől ő jelentheti a különbséget a két csapat között.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

14 éve
Törölt felhasználó
ez a csávó nem kell !
14 éve
Törölt felhasználó
Nem ismerem őt, de ha sokan abba bíznak, hogy majd olyan lehet mint Eduardo, háát... Jó ő bejött, de mi a garancia arra, hogy ő is jó vétel lesz? Semmi... Inkább Cole,Saha vagy Nistelrooy közül válogassunk!
14 éve
Törölt felhasználó
sztem hulk is jol jonne
14 éve
Törölt felhasználó
Hát már nagyon kéne egy normális csatárt igazolni, mert nagyon telik az idő!! Remélem nem ez a horvát srác lesz az hanem valami normálisabb emberke aki tud a csapaton segíteni!
14 éve
Törölt felhasználó
am mostanába nagyon megy a Benficának és ez pl. Cardozónak is köszönhető! rendkívül gólerős, nem lehet elnyomni, remekül fejel szerintem tökéletes megoldás lenne! szoktam nézni Benfica meccseket már korábban is gondoltam rá, de így hogy GoonerPunk is megemlítette már én is "kampányolok" egy kicsit mellette! :)

Szólj hozzá