Az olasz SS Lazio sportigazgatója, és egyben egykori játékosa Igli Tare hivatalosan visszautasította azokat az elképzeléseket, miszerint az argentin csatár elhagyja Rómát, és az Arsenalhoz igazol.

Az utóbbi napokban egyre több pletyka jelent meg arról, hogy Zaráte összeveszett a klub mesterével, Davide Ballardinivel, és ezért távozna a csatár. Emellett állítólag az Arsenal csapata 40 millió eurót is feláldozna a játékos megszerzéséért.

Az egyre meggyőzőbb hírek ellenére a Lazio sportigazgatója, az albán Igli Tare hivatalosan cáfolta a híreszteléseket.

"Nem történt semmi említésreméltó Zarátéval" - mondta az Il Corriere dello Sportnak.

"Ez egy teljesen alaptalan átigazolási pletyka. Bízunk a játékosunkban, mert egy kiváló labdarúgó."

Zaráte ebben az idényben nem tudta megismételni azt a bravúrt, amit a 2008/09-es idényben 'elkövetett', és eddig 17 mérkőzésen csupán 2 gólt szerzett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Clichy visszatér!!!Ezzaz!
:D
14 éve
Törölt felhasználó
ki hitte volna... :D
14 éve
Törölt felhasználó
4-2 verték a tartalékok JET mesterhármasával + Frimpong góljával a WHU-t...Campbell egy félidőt töltött a pályán...kíváncsi vagyok rá, hogy szerepelt SOOOL ;)
14 éve
Törölt felhasználó
azt nem gondolta sztem senki komolyan hogy majd 40 milkát ad Wengi a Zaretéért.... nem baj még egy név kihúzva a listáról ami már majdnem nem is létezik :-S


EZ AZ ADEBAYOROS KÉP IGE NAGY :D :D :D ennyire tetszett neki az a póló, mondjuk én is szívesen hordanám, de nekem azé nem milliárdos sejkek adják a fizetésem :D azé arra kíváncsi vok hogy citys köcsögök mit szólnak ehhez
14 éve
Törölt felhasználó
Campbellt le is cserélték a 46. percben. Ha megmert nekem sérülni és így igazolt ide akkor itt átok ül ...

Szólj hozzá