A pletykák tegnap arról szóltak Liverpool kék felében, hogy az Everton kiváló francia csatára, Louis Saha az Arsenalhoz igazolhat.

A játékosért 5 millió fontot fizethet Wenger, viszont az üzlet részeként odaadná az Evertonnal korábban már összeboronált svájci védőt, Philippe Senderost.

Saha nem játszott az FA Kupában tegnap a Carlisle ellen, a bennfentesek pedig egy titkos Arsenalba való átigazolási előkészületre gondolnak.

A 31 éves francia támadó idén már 12 gólt szerzett, az Evertonnal pedig egy olyan szerződése van, amely kimondja, hogy a játékpercek után kapja a fizetését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

14 éve
Törölt felhasználó
en orulnek neki mert most jo formaba van 5 millaert meg ha szar is megeri .Mer most jobb ha abbol az 5 millabol 2 16eves jon?
14 éve
Törölt felhasználó
Saha már lejárt lemez...szerintem nem kell. Ő még a Fulhamben élte a fénykorát, de utánna MU-ban is beleszürkült...
14 éve
Törölt felhasználó
nálam még mindig Gervinho az No.1. ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Majd Wenger eldönti, hogy kell-e vagy sem.
14 éve
Törölt felhasználó
Agbonlahort Én is szívesen látnám Arsenal mezben! Hogy miért? Hihetetlen gyors játékos és Walcottal ellentétben neki a fizikuma is eléggé rendben van. Ahhoz képest, hogy még elég fiatal, kellő PL tapasztalattal rendelkezik és ugye angol...Viszont ha így folytatja akkor a MU vagy a Cselzi úgyis meg akarja majd szerezni és azért egy ilyen csatár inkább legyen az Arsenalban, mint hogy ellenünk. Rontja az esélyeinket nála, hogy egy feltörekvő csapatban szerepel, akik nem szívesen adnák el, főleg nem olcsón... De Ő jelenleg és hosszú távon is az egyik legjobb megoldás lenne sztem.

Szólj hozzá