A januári átigazolási szezon kezdete már küszöbön, és ismét elkezdődnek a pletykálgatások az Arsenal háza táján is. Főleg Cesc Fabregas Spanyolországba igazolása, - a két klub kétségkívül a Real Madrid illetve a Barcelona lenne - amiről a játékos a Marca-nak adott nyilatkozatában szót is ejtett.

A nyári tervekről (az esetleges átigazolásról) az Arsenal kapitánya egyszerűen válaszolt.

Nagyon boldog vagyok az Arsenalnál, és még mindig sok dolgot kell tennem itt. Csak ezt tudom mondani, nem is akarok mást, nem idegeskedek ezzel kapcsolatban.

-nyilatkozta Fabregas.

De már csak az a kérdés, melyik csapat mezét öltené szívesebben magára.

Levontam egy következtetést: a legjobb dolog, ha nem beszélek róla senkinek. Nyáron ez a pletyka-sorozat kezdetét vette, és nem csillapodott.

Az Arsenalért dolgozok, és csak azon gondolkodok, hogy hogyan segíthetnék a csapattársaimnak. Tudja miért aggódok a legjobban? Hogy minél hamarabb felépüljek a sérülésemből.

-folytatta a kapitány.

Végezetül a 2010-es célokról kérdeztük a spanyol középpályást.

Egy bajnoki cím az Arsenallal, és egy vb győzelem Spanyolországgal.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

14 éve
ericsson!

Nem tudom, mennyire vagy képben a külföldi lapokon található hírekkel, de vannak, amikor egy játékossal egy interjú hat részben kerül fel az oldalra, és mindegyikben van két sor. Na most ahelyett, hogy csinálnánk egy tematikus napot, inkább egy hírben írjuk meg mindet. Újév után mindenki be fog lendülni kint is, mert jön az átigazolási szezon, arra mi is keményen gyúrunk, szóval be fog indulni az élet, ne aggódj :)
14 éve
Törölt felhasználó
akkor ericcson menj fel egy külföldi Arsenalos híreket gyűjtő oldalra, aztán nézd meg, hogy mennyi új hír van.. ami új hír van ott, az kb egyenlő a semmivel.. így már annyira nem is "bosszantó" a kevés hír..
14 éve
Törölt felhasználó
Azért látszik, hogy közeleg a szilveszter. Máskor egy nap minimum 5 friss hír van, most örülhetünk ha van egy :)
14 éve
Törölt felhasználó
köszi! má nagyon kivagyunk éhezve új hírekre! :D
14 éve
Törölt felhasználó
írtam egy blogot, ha gondoljátok olvassátok el ;)

Szólj hozzá