Almunia (8): Magabiztos volt, mutatott be néhány nagyobb védést is. Hosszú idő után ismét érintetlen maradt az Arsenal kapuja, ez Almunia 11-es védésének is köszönhető.

Eboue (7.5): Az első félidőben tulajdonképp középpályást játszott. Kiváló pótlása Sagna-nak.. jó tudni, hogy Wengernek a jobb védő posztra van két kiváló embere.

Gallas (8): A védelem legjobbja volt. Az első félidőben ő szerelt a legtöbbet. Magabiztosan játszott és vezette a csapatot.

Vermaelen (8): Vermaelen ismét azt nyújtotta, ami tőle elvárható. Fejjel verhetetlen volt és a földön újra határozottan játszott.

Silvestre (8): Sokkal jobb, mint Traore. Silvestre mai legjobb meccse volt mióta az Arsenalnál van. A 11-es esetnél kicsit rutintalanul járt el, de Almuniának köszönhetően nem lett gól a (szerintem jogtalan) 11-esből. A védekezés terén határozott és a támadásoknál segítőkész volt.

Song (9): Elképesztő ez az ember. Jó meglátásai vannak, technikás, higgadt és kőkemény. Meccsek óta a csapat húzóembere. Nem tudom elképzelni mi lesz nélküle januárban.

Denilson (8.5): Sérüléséből tért vissza és látszott rajta a frissesség. Az idei meglepetés ő lehet, mert a Pool ellen és ma is kiváló teljesítményt nyújtott. 

Diaby (9): Lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt. Aktívan részt vett a mai támadásokban és védekezésekben. Diaby-t akkor kedveltem meg, amikor kijelentette, hogy nyáron nem nyaralni, hanem helyette inkább a kondi terembe megy erősödni. A góljánál nyúzták, de a fizikai erejének köszönhetően nem bírtak elbánni vele. 

Nasri (8): Jól pótolta Cesc-t. Jól irányította a középpályát és ő volt az átmenet a védők és támadók közt. Úgy érzem kezd formába lendülni.

Arsavin (7): Egy gólpassz, más semmi.

Eduardo (8): Sokan kritizálják, de én még mindig bízok benne. Volt egy megmozdulása, amely hasonlított a Bergkamp Newcastle elleni híres gólja előtti momentumra.. -itt meghűlt bennem a vér. Eduardo számára fontos volt az első gól, szerintem a jövőben még jópárat láthatunk tőle. Eduardot abba a felfogásban játszatnám, amelyben a 2. félidőben szerepelt. Úgy érzem neki kell a mozgás, ő nem tud egy helyben állni és várni (ez Arsavinnak megy jól).

Cserék:

Ramsey: Jól szervezte a játékot. Nagy jövő előtt áll.
Walcott: Érzem nála a fejlődést, kár hogy nem sikerült betalálnia.
Vela: 10 percet játszott, ezelalatt nem sok labdát kapott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Clichy: tökéletesen egyetértek veled Eduardot illetően. Nagyon jó volt a meccsen, és örülök a góljának, igaz voltak nagyon nagy helyzetei, amiket illett volna belőni, de ez a gól szerintem mindenképp ráfért már.
Remélem ezek után újra formába lendül, és méltó helyettese lesz RvP-nek!
Go Dudu!
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyetértek az értékeléssel. Nálam Diaby a meccs embere, d Song játéka is nagyon tetszett. Akik kellemes meglepetést okoztak az Eduardo és Silvestre. A többiektől viszont azt is vártam amit hoztak. Talán Arshavin volt egy kicsit halványabb de hát van ilyen.
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia és a teljes védelem jól teljesített. Diaby és Song voltak a mezőny legjobbjai. Denilsonban pozitívan csalódtam. Remélem nem csak 1 meccsen tart a jó formája. Eduardonak kellett ez a gól, igaz csak be kellett pöckölni, de akkor is gól. Remélem ez helyreteszi és formába lendül. Walcott kb. olyan 70%-os. Egy 90-100%-osan fitt Theo simán bevágta volna azt az ziccert. Mondjuk le is passzolhatta volna Velának.
Nem szoktam ilyet mondani, de a Premier League legellenszenvesebb és legtuskóbb csapata a Hull. Na meg az edzőjük is 1 gyökér... 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy: Szerintem most nagyon jól sikerült a játékosértékelés, nálam még Eduardo-nál rezeg az a 8 pontos "léc" én lehet inkább 7,5-öt vagy 7-et adtam volna neki, de a többi rendben van! ;)

Nagyon jó meccs volt a Hull elleni, az első félidő alapján nem vártam ilyen nagy arányú győzelmet, de ki lehet jelenteni hogy ma jól játszottunk!
"a 2. félidőben olyan Arsenalt láthattunk, mint talán idén még 1x se.. "
Ezen a mondaton megakadt a szemem, szerintem ebben az idényben már többször játszottunk olyan jól mint ma, sőt még jobban is!
:)
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kellemesen csalódtam a Denilson-Song-Diaby középpályában! Bevallom őszintén, a meccs elején azt hidtem, hogy ez lesz a leggyengébb pontunk, erre!!! Nagyon jó mind 3 játékos tényleg! Főleg a második félidőben voltak jók! GO GUNNERS!

Szólj hozzá