Almunia (7): Több alkalommal rossz ütemben jött ki, a kapott gólban talán ő is benne volt. Együtt élt a játékkal és több nagyobb védést mutatott be. Végre újból elmondhatjuk róla, hogy 1-1ben verhetetlen (Torresen 2 alkalommal is kifogott),

Sagna (7.5): Stabil pontja volt a védelemnek. Benayounnak tulajdonképp esélye nem volt gólhelyzet kialakítására, mert Sagna rögtön lekapcsolta, amint labda került hozzá. Ilyen teljesítménnyel a jövőben is elégedett lennék.

Gallas (7): Jó napot fogott ki ő is. Hibátlan játékot produkált, de Vermaelen nála is jobb volt. Örülök, hogy Gallas egészséges, mert ő az egyik leg sikeréhesebb játékosunk.

Vermaelen (7.5): A Chelsea ellen gyengén játszott, de ma a védelem legjobbja volt. Rengeteget szerelt, sokat fejelt és több alkalommal is felment a támadásokkal. Sokoldalú játékos, ezt többször is bizonyította már.

Traore (6): Elég határozatlan volt ma is. Gólt egyetlen hibájából se kaptunk, de több alkalommal is átjátszották. Talán Silvestre jobb választás lenne szélre. Remélem nem sérült meg súlyosan.

Song (8): A meccs embere. Fájó belegondolni abba, hogy ez a srác januárban nem áll majd Wenger rendelkezésére. Rengeteget szerelt, kiválóan passzolt, cselezgetett.. A legjobb volt ma (is).

Denilson (7): Az első félidő egyik legjobbja volt, akkor még Cescnél is többet tett a játékhoz. A formája a második félidőre visszaesett, de szerintem ettől függetlenül egy 7-est megérdemel.

Fabregas (7): Az első félidőben gyenge volt, sok labdát eladott, de a szünet után megújult. A védekezésből is kivette a részét. Tőle ennél többet várnék, de mára elég volt amit nyújtott.

Nasri (7): Nasri az első és a második félidő elején villant többször, aztán inkább védekező stílusban játszott. Ha ő nincs, Traore oldalán többször eljöttek volna.

Walcott (6.5): Nem találja magát. Értelmes megmozdulása nem nagyon volt. A labdát rosszul kezeli, sokszor feleslegesen fut. Hajtott, ezért tisztelem-becsülöm..

Arsavin (7): A gólján kívül semmi elítésre méltót nem nyújtott. Kifejezetten tetszett, hogy odalépegett a Pool játékosainak. Tőle ilyet nem sűrűn látunk. Az ő góljával nyertünk, szép volt Kobold! Remélem, hogy nincs semmi komolyabb baja.

Cserék:

Diaby: Folytatta, amit Theo elkezdett.

Silvestre: A jövőben őt tenném a kezdőbe, mert Traore előbb utóbb agyvérzést okoz nekem.

Ramsey: Volt egy lövése, de 2 perc alatt többet ne is várjunk tőle.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
ja alumina golt kapott nem lehet mecs embere,vedok egy rogzitett szitubol kaptak golt ok se nagyon lehetnek.kozeppalya nem volt rosz song valobam jo volt.
de vegulis a csatarnak golt kell lonie,es arsha az 1golnal adott 1 jo paszt azzal indult az egesz akcio.a masodik meg klasszis megoldas. szoval ot azert lehet dicserni mert azt csinalta amiert felkuldtek
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia a rögzített szituációknál elég bizonytalan. Többet kellene gyakorlnia az edzéseken. Traore nagyon átjátszható és tényleg az infarktus kerülgeti néha az embert megmozdulásaikor. Song egyértelműen a mai Arsenal egyik ékköve! Walcott igen is jó játékos, csak a sérülései mindig akkor jöttek, amikor formában volt. Majd belejön a fiú, én bízom benne.
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott-tól én nem várok el semmit, mivel ő nem kapott megfelelő alapozást nyáron és ő sokszor volt sérült, így őt én nem bántanám.
14 éve
Törölt felhasználó
Andrei "mindig gólt lövök az Anfilden" Arshavin.

Ez az új neve.
14 éve
Törölt felhasználó
ezerszer leírtam, s még ha kell ezerszer fogom : SONG a király /nem Kokó, Lali, Sanyika:)/...elképeszto mennyiséget fut, szerel ha kell, csodálatosak a cselei, de nem mer lonni kapura, s néha megesik hogy rosszul passzol /Fabregasszal tobbszor mostanság/...mindannak ellenére, hogy nem megy neki, Fabregas kihagyhatatlan a kezdobol... szerintem az nem látta a meccset aki ma roszat mond Denilsonra...a védelem ma Ok volt, talán Gallas volt kicsit gyengébb, de Sagna annál jobb...Theot nem kell leírni, vissza fog jonni formája...Arsha kuzdott, bombagolt lott...Nasri sokat segített Traorénak a balszélen, s volt pár jo mozdulata elol is...Diaby sokkal jobb volt ma mint a sérulése elott, s jobb volt Theonál is...a meccset azért nyertuk meg , mert a másik félidoben rengeteg megelozos szerelésunk volt a kozéppáján, tobbet tartottuk a labdát, s ha nyomott a Pool , 10-en védekeztunk, s jól....de a mai meccsbol is csak az jott le, hogy mindenképp kell egy jó fizikumú befejezocsatár...Koló helyett jott Verma, de Ade helyett senki sajnos

Szólj hozzá