A holnapi nap folyamán, magyar idő szerinti 17 órás kezdéssel mérkőzik meg a Liverpool az Arsenallal az Anfield Road gyepén. Az észak-londoniak 21 éves brazilja részletes nyilatkozatot adott a mérkőzés előtt, amelyet mindenképpen meg akar nyerni.

"Sérülések hátráltatnak minket, de most lehetetlen, hogy hibázzunk a Premier Ligában, mert különben már nem lenne sanszunk a megnyerésére."

"Ez a hónap létfontosságú lesz a számunkra, hisz csökkentenünk kell a lemaradásunkat a két éllovastól. A helyzet tehát egyszerű, feljebb akarunk jutni!"

"Egy feszült és érzelemkeltő meccs lesz a holnapi, de mindenképpen győznünk kell, mert akkor már hét pont lenne az előnyünk a Vörösökkel szemben, s ez is fontos, mivel a Liverpool az eddigi idei teljesítményük ellenére is vetélytársnak számít nekünk."

"Ha Fernando Torres az első perctől kezdve játszik majd holnap, az nem lesz jó nekünk, de a legnagyobb csata a középpályán lesz. Meg kell állítanunk Steven Gerrardot, illetve Lucas és Javier Mascherano is nagy figyelmet érdemel majd, ha nyerni akarunk!"

"Tavasszal hihetetlen meccset játszottunk velük az Anfielden: 4-4 lett; Arsavin lőtte mindegyik gólunkat."

"Ugyanazzal az intenzitással fogunk játszani most is, mint ahogyan azt akkor tettünk, s remélem, hogy ez meghozza majd nekünk a sikert!"

"Mindkét csapat sok ütést kapott a sérültjeik által az utóbbi időben, így ez nem lehet mentség a mérkőzésen."

"Nekünk a csatárposzton vannak a legsúlyosabb problémáink, így hát mindenkinek be kell segítenie majd a támadásokban, s a gólszerzésben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem a Villa meglepheti a Unitedet, akiknek a védelemből rengetegen sérültek... A Chelseaben most lesérült Essien 3-4 hétre, szóval már februárig vissza se jön, azért mert ANKra is megy! Kíváncsi leszek, hogy egyik legjobb játékosuk nélkül mire mennek majd!
14 éve
Törölt felhasználó
ma lesz mu-villa és cseszki-everton szal lehet, hogy bukik vmelyik pontot
14 éve
Törölt felhasználó
Én is ezt mondom.Muszáj nyernünk!!Ha nem nyerünk akkor csalódott leszek valamit ideges.
14 éve
Törölt felhasználó
Robin1114!Egyetértek,ezt az ötletet már én is felvetettem korábban!Diaby magas,jó fizikumú,technikás játékos,szeret támadni,és ha helyzetbe kerül azt nagy százalékban berúgja (1 v 1-ben csatárokat meghazudtoló magabiztossággal lövi a gólokat)!Burnley,vagy a Hull ellen be is lehetne vetni csatárként!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyet értek vele.Meg kéne nyerni a holnapi meccset,mert akkor egy estleges Chelsea és MU. vereséggel nagyon föl jönnénk rájuk.Amúgy Denilson a képen úgy nézz ki mint egy majom.XD

Szólj hozzá