Az értékelésben 10-es skálán értékeltem, ahol a 10-es pontszám a legjobb..

Almunia (5): A 3. gól előtt úgy éreztem, hogy még nem tudott beállni a helyére, ugyanis lehetett hallani mikor a sorfalat igazgatta és a bíró közben fújt, hogy Drogba rúghat. Volt egy nagyobb védése, az első 2 gólról nem tehetett.

Sagna (4): Sagna oldaláról kaptunk 2 gólt. Nem bírt Drogbával és sokszor alulmaradt a test a test elleni csatákban.

Gallas (4.5): A védelem legjobbja volt. Sokat szerelt, de a góloknál ő se tudott mit tenni.

Vermaelen (4): Lőtt egy szerencsétlen öngólt és többször is elfejelték vagy megjátszották mellette a labdát. Mindezek mellett volt néhány jó megmozdulása is.

Traore (3): Már értem, hogy miért Gibbs játszott a Standard ellen. Traore valami borzasztó játékot mutatott. Sajnos belőle már nem lesz igazi védő, túlságosan is hozzászokott a középpályához. Többször fenn is maradt és a helyén indított kontrát a Chelsea.

Song (5): Rengeteget szerelt. Talán ha ő nincs, a félidőben mégtöbb támadást fejezett volna be lövéssel a Chelsea. Remélem nem sérülés miatt hozták le.

Fabregas (4): Ismét egy halovány meccs a csk.-tól. Kezdem úgy érezni, hogy Cesc játéka kihat a csapat teljesítményére.  

Denilson (4.5): Sokat szerelt és agresszívan játszott. Talán ő lehet majd Song pótlása. A hozzáállásával nincs gond, a passzain még javítani kell.

Nasri (5.5): A meccs embere az Arsenal csapatából. Lőtt, cselezett, szerelt és küzdött. Talán ha mindenki ilyen felfogásban játszott volna, nem lett volna ilyen zakó a végére.

Eduardo (4): Eduardo el van veszve. Ma is lett volna néhány lehetősége a gólszerzésre. Én nem szeretném kritizálni őt, mert szerintem a jövőben sok-sok fontos gólt fog még lőni a csapatnak.

Arsavin (4.5): Arsa nagyon akart ma. Csatár létére sokszor visszazárt és nem riadt vissza a test-test elleni küzdelmektől se. Remélem a jövőben ennél mégjobban oda teszi majd magát.

Cserék:

Rosicky: A cserék közül egyedül ő hozott színt a játékba.
Vela: Alig volt nála a labda.
Walcott: Ismét egy rossz meccset tudhat maga mögött. Alig vettem észre, hogy a pályán van. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
LOL 5,5-es a legjobb játékosunk. :wow:
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem Sagna helyett Eboué jobban beleillene a játékba, én kipróbálnám hétvégén a Stoke ellen! Van Persie hiánya nagyon érződik, 2 PL meccs 0(!) gól, ez azért hát.... Nem valami jó...
14 éve
Törölt felhasználó
én úgy gondolom, hogy a csapat egységesen volt rossz. sagna-nak nem segítettek a szélső kp-k, traorenél még csak-csak.. a csapat rontotta el és nem 1-2 ember.. itt a csapatban kell keresni a hibát és nem eduardoban vagy denilsonban, cescben, arsában... mostanság legtöbb gond a felfogással és a hozzáállással van.. -akárcsak tavaly!! (tavaly ezt követően jöttek sorra a döntetlenek és a nehézkes győzelmek egészen január végéig.. )
14 éve
Törölt felhasználó
fanti jobb lett volna ha ezt magadba tartod....
14 éve
Törölt felhasználó
elmondom h hogy volt
Fabregast meg Songot lehet értékelni esetleg a töbi egy nagy 0-a Traorénál az a jo h eladott minden labdát akkor télleg jó, eduardo egy nagy szar arshavin meg megvolt halva má a 60. percbe a bolond a többi meg

Szólj hozzá