Anelka 17 éves korában (1997) szerződött az Arsenalhoz, majd 1999-ben 22 millió fontért a Real Madrid elvitte. Anelka szó nélkül benne volt a váltásban, a Real nagy pénzeket ígért neki.

Anelkanak nem úgy sikerült a madridi kaland, ahogy azt ő elképzelte. A Realnál nem sűrűn számítottak rá, így Anelka távozni akart. Megfordult francia és görög csapatnál is, míg az angol Bolton le nem igazolta.

A Boltonban az egyik legjobb volt, így a Chelsea leigazolta őt 15 millió fontért.

Anelka nagyon jól megérti magát Drogbával és ez a duó nagyon nagy erőt képvisel.

Wenger a távozását követően is nagy csodálója volt Anelkának, többször erősen elgondolkozott egykori játékosa vissza vásárlásán.

"Csalódott voltam, mikor elhagyott minket, de rajta múlt."

"Nem mindig olyan kluboknál játszott, amit a tehetsége alapján kiérdemelt volna, de mára egy érettebb játékos lett."

"Hosszú ideig elfelejtett játékos volt a francia keretnél és a top kluboknál, de mára ottvan, ahova tartozik."

"Lassan Anelka kezdi bizonyítani, hogy a Chelseabe való."

"Mindig is tartottuk a kapcsolatot Nichlassal, mert kedvelem őt és mélyen hiszem, hogy ő se felejtette el az Arsenalt."

"Hiszem, hogy még mindig szereti ezt a csapatot."

"Néha megfontoltam a visszavásárlását, de végül nem lett a dologból semmi, mert voltak csatáraink és én nem vagyok annak a híve, hogy egykori játékosokat vissza hozzuk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
már többször is lejátszottam a fifa 10zel a holnapi meccset, volt, amikor simán győztem fél tucat vagy annál több góllal és volt amikor kiizzadtam a győzelmet, 4-3ra, mindegyiket prof szinten. holnap délelött még világklasszison lenyomom és remélem győzni fogok és ezzel egy nem létező enegriát azért át tudok adni a valóságba!!

Idén már sokszor volt olyan, hogy annyit játszottam, vagy majd nem annyit, mint amennyi a vége lett a meccsnek. Pl. az Everton ellen én 7-1 et játszottam, a meccs 6-1 lett. A Portsmouth ellen és 5-1 et játszottam az 4-1 lett. A Wigant én 8-0 ra ütöttem, a valóság 4-0 lett. A hazai Olimpiakos elleni pl tök ugyan az lett. És a többi meccs is hasonló eredményeket szült. Remélem holnap is közelítő lesz a végeredmény az általam lejáttszottakkal, mert akkor az Emiratesben tarjuk a 3 pontot!!!

És ne feledje senki, még 100%-osak vagyunk idén az Emiratesben!!
14 éve
Törölt felhasználó
Szereti...csak nehogy úgy szeresse, hogy betaláljon... :-S
14 éve
Törölt felhasználó
én nem láttam túl sok meccsét, amit az Arsenalban játszott, de azokon nem volt valami nagy szám. Egyedül a kapussal szemben biciklicselezett és a saját lábában esett el!! LOL nagyon gáz volt, az viszont tény, h mostmár jó csatár lett belőle.
14 éve
Törölt felhasználó
Én mindig is fantasztikus játékosnak tartottam őt.

Szólj hozzá