Az elmúlt napokban megjelentek különféle átigazolási pletykák, amelyek az Arsenallal kapcsolatosak, ezeket osztom meg veletek, aztán később majd kiderül, van-e alapjuk. Ha felvetik őket, nyílván van, de kérdés, hogy mennyi. Lássuk a neveket!

Gabriel Agbonlahor:
Az Aston Villa kiváló angol csatáráról van szó, akit Arsene Wenger együttesével már korábban is szóbahoztak. A Daily Star értesülései szerint az Arsenal akár 17 millió Ł-ot is adna a tehetséges játékosért, ám az üzlet nyélbe ütésére csak a következő nyári átigazolási szezonban van esély.

Loic Remy:
Ő a Ligue1-ben vitézkedő Nice együttesében rúgja a bőrt. 20 éves, a posztja csatár. A The Sun értesülései szerint Wenger 14 millió Ł-ot adna érte, nyílván nem ok nélkül.

Raheem Sterling:
A Queens Park Rangers ifjoncának játéka megtetszett Arsene Wengernek, és szeretné, ha az Emiratesbe költözne a játékos. Sterlingért 750,000 Ł-ot perkálna az Ágyúsok menedzsere, állítja a The Sun.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát Gourcuff simán elférne, igen tény ő irányító, azaz Cesc posztja, ahova még Nasri és Ramsey van, és talán Merida(akivel még nem hosszabbítottunk, lehet nem is fogunk, és Lansbury, akivel szintén), Rosicky(akivel én nem hosszabbítanák) és Arsha csak tud ott játszani, de Walcott, és főleg Eastmond(aki RBből lett DM) közel sincs azonos poszton, de Gourcuff inkább támadóbb felfogás, mint Cesc, így CF is lehet, vagy a mi taktikánk szerinti "Winger", de 20M felett lenne, így már esélytelen, még anno Adebayor üzletbe be lehetett volna vonni. Sissoko szintén 20M felett, már esélytelen. Marad a fasza kis Denilson, ami bebizonyosodott semmivel se tud jobban védekezni, mint Cesc vagy Nasri, de főleg Song közelében sincs.
14 éve
Törölt felhasználó
Akinfeev kell!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát tényleg elég fura, hogy nem ismered Agbonlahort.Ha a PL-t nézed akkor tuti, hogy ismerned kell.Pl. tudod ki az a Yobo?
14 éve
Törölt felhasználó
Jó nem kell mindenkinek ismerni mindenkit. Nem olyan ismert játékos mint Messi, Ronaldo vagy Fabregas. Úgy mondtad mint ha egy fogalom lett volna a neve, nem ismerhetünk mindenkit. De ha körbekérdezed 10 emberből 7 azt mondja, hogy csak hallott róla de nem ismeri. Én is hallottam róla de nem tudom, hogy mire képes.

De most, hogy utána néztem olvastam, hogy angol így nem lenne rossz legalább lenne egyel több angol játékosunk.
14 éve
Törölt felhasználó
szia ericsson nem akarlak kritizálni de ha nem ismered G.A.-t akkor milyen ligát nézel? ő már évek ota az A.V. játékosa nem értem a hozzászolásod hacsaknem te csak az arsenal meccseket nézed és a P.L. tőbbi csapata meccsei nem is érdekelnek pedig érdemes nézni soket megtudhatsz az ellenfelekől tényleg egy amatőr kijelentés volt amit elöbb irtál

Szólj hozzá