Kieran Gibbs bizonyára sok Arsenal szurkolót meglepett azzal, hogy felépült sérüléséből, és ott lesz a Standard Liege ellen Bajnokok Ligája mérkőzésen.

Múlt hét kedd éjszaka, Arséne Wenger egy telefonhívást kapott, miszerint Gibbset megvizsgálták egy litván kórházban, és minden bizonnyal lábtörést szenvedett. Később kiderült csupán vaklárma volt, és ellentétben az első vizsgálatokal nem heteket, hanem csak napokat kellett kihagynia. A Bajnokok Ligája meccs előtti sajtókonferencián, a menedzser boldog volt, hogy újra játszhat az ifjú angol hátvéd.

Nincs több sérültünk, csak Gibbs tért vissza a keretbe.

Meglepett [hogy visszatért]. Az első hívás arról számolt be, hogy lábközép csont törése van. Roppant hamar kiderült, csupán vaklárma volt.

A csapat többi tagja változatlan maradt a sérüléseket illetően.

van Persie és Bendtner távol vannak még a visszatéréstől.

-nyilatkozta Wenger.

Clichy közel áll a felépüléshez, szerintem két-három hét múlva bevethető lesz. Fabianski szerdán játszott az ificsapatban, szóval nem sokára Ő is 100%-os lesz. Diaby pedig körülbelül 3 hét múlva térhet vissza.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
gibbset a chelsea ellen be kell rakni!!!! bár kockázatos do jobb mint traore
14 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek ki fog akkor majd bal hátvédet játszani a BL-ben! Traore nem volt valami magabiztos szombaton, de ez betudható a meccshiányának. Én azon a meccsen még lehet, hogy Őt szerepeltetném, aztán a Cselzi ellen meg jöjjön Gibbs.
14 éve
Törölt felhasználó
2-3 héten belül, az azt jelenti, hogy a Chelsea ellen semmiképpen sem fog Clichy visszatérni! De azért megmondom őszintén Bendtnert hiányolom, mi az hogy még messze van a felépüléstől? Az kb. mennyit jelenthet? :S Amúgy szerintem jó keretünk lesz a Chelsea ellen, nyerni kell! Chelseanél is akadnak sérültek szép számmal: Lampard,Ballack,Deco,Drogba,Bosingwa...
14 éve
Törölt felhasználó
Basszus akkor Bendtner nem lesz ott a Chelsea ellen, pedig fontos lett volna ő.Legalább Clichy, Gibbs és Fabianski is visszatér.

Szólj hozzá