Az Ágyúsok jelenleg 8 ponttal vannak lemaradva a Kékektől a bajnoki tabellán, ám ha megnyerik a Bolton Wanderers elleni elmaradt meccsüket, s legyőzik a Chelsea-t a hétvégi londoni derbin, akkor mindössze 2 pontra csökken a tetemes különség.

Cesc Fabregas úgy véli, hogy csak a győzelem elfogadható az Emirates Stadionban, annak ellenére, hogy Carlo Ancelotti gárdája az egyik legerősebb Európában.

"A Chelsea elleni találkozó létfontosságú. Nyernünk kell, s készen állunk erre"-kezdte meg nyilatkozatát a spanyol középpályás.

"Az ellenfelünk egy nagyszerű csapat, az egyik legjobb Európában. Elképesztően erősek. Hosszú ideje együtt játszanak már, s ez a pályán meg is látszik rajtuk."

"Minden tiszteletem az övéké, hisz fantasztikus játékosokként alkotnak egy fantasztikus csapatot, de úgy érzem, hogy ha mindent beleadunk, s a legjobbunkat nyújtjuk, akkor kézben tudjuk majd tartani az összecsapást, s be tudjuk gyűjteni a három pontot."

"Előbb még a Standard Liége ellen kell győzelmet aratnunk a Bajnokok Ligájában, aztán jöhet a Chelsea elleni megmérettetés. Ez egy igazán fontos hét lesz a számunkra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Dinamo=Chelsea.
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc milyen Dinamot?Szerintem a Standard Liege-re gondoltál.
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc milyen Dinamot?Szerintem a Standard Liege-re gondoltál.
14 éve
Törölt felhasználó
Muszáj megverni a Chelsea-t mert ha nem akkor elment a bajnokság.(szerintem)
A kékek nem fognak annyi pontot veszteni+mi is fogunk még bőven veszteni.A nagyok ellen mindig összeszedjük magunkat remélem most is ez lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez eddig sem volt kérdés,hogy meg kell verni a Dinamo-t!Arra viszont kíváncsi leszek,hogy a játékosok,hogy állnak majd hozzá a meccshez!Jó lenne elverni a kékeket már csak azért is ,hogy elvegyük az önbizalmukat!Ha mindenki jól játszik majd,és nem követünk el akkora egyén hibákat,mint az MU ellen,akkor meglehet a meccs!

Szólj hozzá