Cesc Fabregas jelenleg a legboldogabb Arsenalos karrierje során.

A következetes cáfolatok ellenére, a spanyolt állandóan szóbahozzák a Barcelonaval, ráadásul Fabregas régóta fő célpontja a katalán klubnak, a közelgő elnökválasztás ellenére is.

A Standard Liege elleni Bajnokok Ligája meccs előtti sajtókonferencián, mégegyszer megerősítette hitét, és újra rózsaszínben pompázik az Emirates.

Egyáltalán nem hat rám, mert már évek óta itt vagyok.

-nyilatkozta a csapatkapitány.

Hűséges akarok lenni, és nem gondolni a csapatváltásra, mert egy nagyon jó klubnál játszom.

Boldog vagyok itt, és egy nagyon hosszú szezon van előttünk. Az utolsó dolog amit akarnék, az az hogy megakadályozzanak a futballban, sokkal tartozom a klubnak. Nagy szezon lesz ez az Arsenallal.

A riporter az Arsenalból való 'nyugdíjazásról' kérdezte...

Miért ne? Nem gondolkodtam még ezen, mert még csak 22 éves vagyok. Soha nem tudhatod, hogy mit hoz majd a karriered, de miért ne lehetne? A hetedik szezonom a mostani, és boldogabb vagyok mint valaha.

Fabregas szerint csapata idén kielégíthetik a szurkolók trófeavágyát. 

Meg tudjuk valósítani a céljainkat. Játszottam néhány döntőt, és persze küzdtem mindig a Premier League-ért.

Igaz, a szezon végén volt egy olyan érzésünk, hogy valamit elszalasztottunk, de boldog vagyok hogy így alakult, mert így jobban fókuszálunk a győzelemre, és biztos vagyok benne, hogy ez az év más lesz mint a többi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

14 éve
Törölt felhasználó
kb henry-t is mindenki ennyire istenítette mint fabregast henry is igérgette h marad még amikor fiatal volt de mégis elmen 4-5 év mulva fabre is elmegy sztem
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, azért a visszavonulás neki még remélhetőleg nagyon messze van. Elég csak Tourera gondolni. 28 évesen azt gondolta, hogy innen fog majd visszavonulni, aztán jött egy konfliktus és már nem is itt játszik...
14 éve
Törölt felhasználó
Maradhat a kár tovább is mint 3-4 év. A Barca meg bekaphatja... 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Szimpatikus srác, a középpálya egyik motorja, nagyon jó lenne, ha még egy 3-4 évet maradna akkor is még csak 26 lenne, de még jobb lenne ha el se menne soha!!!

Szólj hozzá