A London Evening Standard nevű lap ma leközölt egy cikket William Gallasról, aki állítólag nem kívánja egy újabb évvel megtoldani a kontraktusát az Arsenalnál.

A 32 éves sziklaszilárd bekknek a nyáron jár le a szerződése a klubbal, de az Ágyúsok unszolására sem hosszabbítaná meg azt.

James Olley cikkében elárulta, hogy Gallas nyitott egy átigazolásra, de nem akar Angliában maradni, ha létrejön egy esetleges transzfer.

Az érdeklődőkről annyit tudni, hogy az Internazionale, és a Milan is vinné a középhátvédet.

Gallas idén már 17 meccsen játszott, négy gólt szerzett, és összegyűjtött két sárga lapot is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csak kacsa, de nagyon remélem hogy marad, mert nagyon jól működik a Gallas - Vermaelen páros, kár lenne ezt a védőpárost felbontani!
Ha mégis elmegy akkor kell valami nagyon jó hátvédet igazolnunk!!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sem fog elmenni, ezek olyan pletykák, mint a Fabregas eligazol a barcába, vagy Dudu a poolba.... és már az egyik kacsa, h Dudu menne, már meg cáfolódott! Erről ennyit!!:D
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem fog elmenni, ezek csak találgatások, most nagy formában van, ha menni akart volna, akkor tavaly télen elhagyta volna a csapatot, amikor a balhé volt körülötte...
14 éve
Törölt felhasználó
Ő a kedvenc játékosom, mert tud küzdeni és most nagyon jól megy neki és Vermával nagyon össze illenek szimpatikus ember és szeretném ha maradna.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha nyerünk valamit tuti nem megy el.Meg így hogy Vemaval jóban van nem úgy mint Koloval így még nagyobb az esélye hogy marad.

Szólj hozzá