Az utóbbi időszakban feltünően sok pletyka jelent meg a spanyol játékos eligazolásáról. Gerard Pique, és Joan Laporta (a Barcelona védője és elnöke) is az ő jövőjével kapcsolatban nyilatkozott.

Mindazonáltal a spanyol légiós újra esküt tett a klubnak,és Arsene Wengernek.

"Nem nézek a jövőbe, csak az előttemálló rövid időszakra összpontosítok. Nagy felelősséget vállaltam a klubbomért" -mondta Fabregas.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Valaki az oldalhoz közel állószemély válaszolna a kérdésemre ? plíz
14 éve
Törölt felhasználó
RVP 19, azt a szöveget, amit a kommented elején írtál, más oldalról másoltad? hia igen, akkor komolyan nem értem azt, hogy egy ember hogy lehet ilyen birka, holott mi ezt a hírt már 2 nappal ezelőtt megírtuk és már akkor is ugyanezt fűzted hozzá.. komolyan nem értem, hogy te hogyan gondolkozol.. (ha nem más oldalról másoltad, akk elnézést kérek..)
14 éve
Törölt felhasználó
RvP 19 nem kell aggódni rvp nélkül is lőni fogjuk a gólokat és nyerjük a meccseket....... mert ott van dudu és bár mostanában nincs valami nagy formába szerintem most már ő is bele fog jönni és ott van vela is ha esetleg dudu nem válna be....... szerintem rvp nélkül is ugyan olyan jók leszünk wenger meg fogja oldani hidd el.... :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
"Az Arsenal esélyei a hazai és európai dicsőségre lehet hogy elszálltak, miután Robin van Persie hat hétre kiesett bokasérülése miatt"
Sanos ez van de azért még reménykedek hogy valamilyen kupát nyerünk ebben a szezonban!!! Nagyin idegesít hogy sérülések miatt ne nyerünk semmit pedig simán hoztuk volna a bajnokságot túl sok és túl fontos játékos van lesérülve de a remény fogy el legutóljára!! Go Arsenal!!
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá