Az Arsenal napokon belül megállapodhat a Cruz Azul 16 éves játékosával, Martín Luis Galván Romo-val.

A mexkói U17-es válogatott játékost hazája egyik legnagyobb tehetségének tekintik és az utóbbi években nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönhetően többen a brazil legendához, Romárióhoz hasonlítját.

13 éves korában felkerült az Azul felnőtt csapatába és mindössze 1 évvel később már 85. percben be is mutatkozhatott a 'nagyok' közt a Monterrey ellen. Ezzel a bemutatkozásával ő a legfiatalabb profi játékos, aki pályára lépett a mexikói bajnokságban.

A Barcelona és a Real Madrid korábban vitte volna őt próbajátékra, de az Azul elutasította a kérelmüket.

Galván egy gyors és tipikus csatár.

7, U17-es meccsén 6 gólt lőtt, azonban az U17-es VB-re nem kapott behívót, mert állítólag egy prostituáltat vitt fel a szállodai szobájába. A Mexikói Szövetség arra hivatkozott a kihagyásakor, hogy Galvánnak fegyelmezésre van szüksége.

Az elkövetkezendő napokban a YoungGuns majd beszámol a legfrisebb Galvánról szóló hírekről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

15 éve
Törölt felhasználó
nem ismerem remélem ha tényleg olyan jó akkor megvesszük de inkább idősebeket kellene igazolni a fiatalokat kinevelni de nem én döntök....
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem az Emiratesben úgyis meg tudjuk verni a Chelseat, ha nem hiányzik akár Terry vagy Drogba se...mert ugye az ő játékuk kérdéses.
15 éve
Törölt felhasználó
1-0 a cseszkinek terry fejesgóljával..
15 éve
Törölt felhasználó
Érdekelne, hogy mennyi lett a Chelsea vs. Man u. ,mert nem láttam.És remélem, hogy az összes sérültjük visszatér a kékeknek, mert ha nem, akkor úgy verjük meg hogy ráfoghatják a sérülésekre és ha meg felépülnek és nyerünk akkor egy igazi Chelseat vertünk meg nem egy "B"-t és ez nagyobb dicsőség és mi is jobban örülünk majd a győzelemnek.És jobbulást nekik.
15 éve
Törölt felhasználó
nagy rúgást kapott Drogba, épp láttam azt a meccset.. de a féregje még aztán játszott kicsit..

Szólj hozzá