Nicklas Bendtner lett az Év Játékosa Dániában!

Az Arsenal támadója jelenleg sérült, az ágyékával vannak problémák, a diagnózis szerint pedig három, esetleg négy hetet kell kihagynia. A 2009-es évben a szerencsétlen esemény ellenére letette a névjegyét a csatár.

Bendtner az előző szezonban 15 góljával vétette észre magát, idén pedig három találatnál tart, úgy, hogy nyolcszor volt kezdő az új, 4-3-3-as formációban.

A dán válogatott is csak profitált a hórihorgas csatár cselekedeteiből. A 21 éves Nicklasnak alaposan benne volt a keze abban, hogy a skandináv ország kijutott a jövő évi, dél-afrikai vb-re. A Koppenhágában tartott ceremónián (ahol az Év Játékosának választották - a ford.) azt a gólt választották meg az Év Góljának, amelyet Portugáliának lőtt a selejtezők során.

Óriási elismerés számomra, hogy a szurkolók a legjobbnak engem láttak ebben a naptári évben.

Mindenkinek szeretném megköszönni, hogy rám szavazott. A családomnak is köszönettel tartozom, akik hittek bennem, és szeretném a hálámat kifejezni az edzőimnek és a csapattársaimnak, akik nélkül most nem lehetnék itt.

Érkezett egy másik fontos hír Bendtnerrel kapcsolatban: a Sky Sports tudomására jutott, hogy a csatárt ma reggel megműtötték Németországban! A felépülése négy héten belül várható.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat Bendtner! Megérdemelte!
14 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem ezen senki nem lepödött meg.. épülj fel minnél elöbb!!!
14 éve
Törölt felhasználó
grat bendő! de az nem kérdés hogy még van hová fejlődnie.... :)
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
gratula neki de ennél sokkal több gólt kell rúgnia hogy a legjobb PL csatár legyen!!

Szólj hozzá