Az Arsenal jelenleg a második helyen áll a Premier Leagueben, miután 4-1-re győzte le a Wolves csapatát, így 11 forduló alatt, máris 36 gólt szereztek.

Fabregas 9 góllal vezeti a házi góllövőlistát, ahol az utóbbi 5 meccsen mindig bevette az ellenfél hálóját. 

Picit aggódunk a kései gólok miatt. Beszélgettünk egymás között arról, hogy mi van akkor, ha nem következnek be.

Sok gólt szerzünk, ez jó, de tartanunk is kell ezt a formát. Ha mondjuk sok találatot szerzünk, mondjuk decemberig, majd abbahagyjuk ezt a jó szériát, nem fogunk bajnokságot nyerni.

-nyilatkozta a kapitány.

Tehát félünk kicsit, hogy mi lesz akkor, ha nem lövünk ennyit, illetve nem összpontosítunk kellőképpen. Mert idén bajnokok akarunk lenni, és ehhez elengedhetetlen a jelenlegi formánk tartása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Jóó mindegy:D mondom nem azért mondtam:D
14 éve
Törölt felhasználó
Bízzunk benne hogy nem marad abba a sok góltermelés.
14 éve
Törölt felhasználó
Liverpool-Birmingham City 2-2

Kicsit égtek... 11 pont a hátrányuk 11 meccs után. Nagyon sok. Kezdenek kiszállni a bajnoki versenyből.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem, félreértetted. De hát nem csak velünk b@szh*t ki a sors vagy nevezhetitek akárminek, hogy mindig a sérüléseken ússzon el a bajnoki cím. Persze most is volt vagy 6-7 sérült és jöttek a 4-5 gólos meccsek. Nem ezen múlik de azért ...
14 éve
Törölt felhasználó
ERiccson..az utolsó hozzászolásod nekem ugy tünt mintha szerinted nekünk csak úgy lenne esélyünk ha a poolra,amura és a chelseara is sérüléshullám sujt..sztem nem és kicsit sportszerüség másnak aszart kivánni akármennyire is utáljuk öket..sztem simán jó a csapatunk egy esetleges kupa vagy kupák megnyerésére:Dés most nem kötekedésböl mondom csak szemetszurt

Szólj hozzá