Arsene Wenger szerint novemberben egy plusz lökést kaphat az Arsenal együttese a visszatérők miatt. A menedzser szerint sérülésekkel tarkított hónapon vagyunk túl, kilenc játékos nem bevethető.

A három világklasszis, Theo Walcott, Samir Nasri, és Tomas Rosicky visszatérésével csak erősödhet a csapat, véli Wenger.

Nasri az AZ Alkmaar elleni meccsen volt másodszor kezdő idén a lábtörése miatt (még a nyáron szenvedte el), Rosicky szintén ezen a meccsen tért vissza csereként térdproblémái után, Walcott pedig hamarosan újra edzésbe állhat. Wenger úgy véli, ezek a játékosok meccseket dönthetnek el.

"Novemberre elég sok sérültünk lett. Nagy szerencse, hogy kulcsemberek térnek vissza ebben az időszakban, olyanok is akadnak, akik idén még szóhoz sem jutottak. Olyan nevekről van szó, mint Rosicky, Nasri, vagy Walcott."

"Nasri már játszott az Alkmaar ellen, én ezt tartom az első meccsének (Wenger itt valószínűleg a kihívásra gondol - a ford.). Rosicky három találkozón vett részt, Walcott meg idén még alig szerepelt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
de jóóó hogy vissza jőnek....... :ahhh:
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott ot még jobban várom ha jól fognak játszani és ha nem lesznek sérütek akkor sokat segíthetnek a csapaton!!
14 éve
Törölt felhasználó
Ennek a 3 játékosnak nagyon fontos szerepe van. Tényleg sok erőt adhatnak.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a kis cseh ijesztően sérülékeny manapság, így ezt a felépülést inkább idézőjelbe tenném. Walcott és Nasri egy elégé komoly sérülésen vannak túl, reméljük nem sérülnek rá és sikerült 100%-osra feltöltődniük. Bízzunk benne, hogy a jelenlegi egészségesek pedig maradnak is azok. Ha ez így maradna a bajnokság hátralévő részében és nem nyernénk semmit, akkor Wenger törhetné a fejét, hogy mire fogja a sikertelenséget. Igaz remélem ezen nem kell majd törni semmit. :p
14 éve
Törölt felhasználó
Ők nagyon jó játékosok és fontosak.Velük csak nyertünk és szerintem ha nem sérülnek le sokan akkor simán bajnokok leszünk.

Szólj hozzá