Az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas szerint az 'Ágyúsoknak' gyilkos ösztönnel kell pályára lépnie az AZ Alkmaar elleni Bajnokok Ligája meccsen.

Wenger fiai egy gólos előnyben voltak a holland bajnokkal szemben, majd néhány perccel a lefújás előtt kiegyenlítettek. Fabregas boldogtalan volt, mert kulcsfontosságú lett volna hozni a 3 pontot. A BL döntetlen után, a West Ham United ellen is csak egy ponttal tértek haza az Emiratesbe.

A szombati Tottenham Hotspur elleni győzelem megmutatta, az Arsenal tehetséges csapat, olyan érzésed akad, hogy akár két gólos hátrányból is tudsz fordítani Fabregasék ellen.

Nekünk ezekből a meccsekből kell tanulnunk. Mindent jobbá szeretnénk csiszolni.

-nyilatkozta Fabregas.

Természetesen jó lenne mindig négy, vagy öt góllal nyerni, de meg kell tanulnunk a másik részét is a futballnak. Mégpedig azt, hogy hogyan tartsuk a labdát, és az eredményt, és minél kevesebb hibát vétsünk

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
remek nyilatkozat nyernünk kell a 3 pont a legfontosabb a sok gól már hal a tortán!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy egy rivális csapat ellen szerzett vezetést tartani kell teljes erőből, de a túlzott védekezés nem mehet a támadások teljes romlásába. Olyankor lehet igazán kihasználni az ellenfél védelmének hiányoságait, mikor ők hajtanak az egyenlítésre. Tartja a mondás is: " a legjobb védelem a támadás" 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem hogy nem csak mondja de a pályán is megmutatja amit tud.És akkor nem lesz gond senki, semmi ellen.
14 éve
Törölt felhasználó
Igazi CSK, és igaza is van! Mostmár aztán tényleg minden meccsen úgy kell pályára lépni, hogy minden meccs egy BL döntő amit meg KELL nyerni, ilyen mentalitással bizotsan jó eredményt érnek majd el a fiúk! Ja és nem szabad leállni 1-0nál és 2-0nál sem, mert láthattuk, hogy mi lett/lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Fabregasszal, ide átütő erő kell, és magabiztosság.

Szólj hozzá