Arséne Wenger szerint a Angliának nagyon jó hír, hogy Gael Clichy hátsérülést szenvedett, ugyanis így hoszabb távon bizonyíthat az ifjú szélső, Kieran Gibbs.

A 20 éves játékos 2 alkalommal volt kezdő idén a Premier League-ben, de valószínűleg Gibbs lesz egész novemberben az Arsenal balhátvédje.

Mivel az angol válogatott sikeresen kvalifikálta magát a világbajnokságra, a média gyakorta taglalja, hogy mely játékosok ölthetik magukra a háromoroszlános ezt jövőre Dél-Afrikában.Gibbs valószínüleg utazhat, de csak akkor, ha klubszinten elég játéklehetőséget kap ebben a szezonban.

Fabio Capello jelen volt az Emirates Stadionban a legutóbbi ligakupa mérkőzésen, melyet a fiatalok a Liverpool csapata ellen vívtak. Wenger véleménye szerint a szövetségi kapitány örülni fog, hogy Gibbs rendszeres játékjogot kap.

Capello és Anglia is boldog lesz, mert ők is szeretnék látni Gibbs-et játszani.

Azonban a mester aggódik amiatt, hogy hogy fogja bírni a az egymásutáni sok meccset, mivel még igen fiatal. 

Most hirtelen nagy nyomás nehezedik rá minden meccsen.

Én bízom benne, hogy hosszútávon is jól fog teljesíteni.

De én mégis úgy gondolom, Clichy elvesztése nagy csapás. Kényelmes helyzetben éreztem magam ebben a nehéz hónapban, mivel ha Clichy elfárad pihentettem volna, viszont így kénytelen leszek folyamatosan Gibbs-et nevezni a kezdőbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Gibbs megtudja oldani,de ha pihenni akar ott van Armand vagy Gilbert.Ők mind a ketten egy-egy meccs erejéig nagyon jók, hosszú távon szerintem csak Armand Traore és Clichy.Tehát ez nem nagy probléma.De ha még sem akkor akár Vermaelen-t is kilehet tenni jobb szélső védőnek és középen meg Senderos,mert jó formában van és jól játszott a Pool ellen a kezezést kivéve.
15 éve
Törölt felhasználó
Manchester United-CSKA Moszkva 1-3 :)
15 éve
Törölt felhasználó
okés köszi már látom...csak most néztem fel az oldalra és ezzel a hírrel kezdtem...:D bocccs :D egyébként nem aggódom, mert Gibbs meg tudja oldani Clichy pótlását, /egyenlőre/ rövidtávon...
15 éve
Törölt felhasználó
fecc04 a Sérülésjelentés a BL meccs előtt, ebben a cikkben van h Clichy megsérült!
15 éve
Törölt felhasználó
egyébként nem ide tartozik, de jó hír, hogy Spanyolországban a külföldi focistáknak több adót kell fizetniük, tehát az eddig 24% helyett, most 43%-os lett az adókulcs. ez bennünket annyiban érint, hogy most már Arshavin se mondhatja, hogy "bezzeg Spanyolországban"... :)

Szólj hozzá