Az utóbbi hetekben felmerült, hogy Kieran Gibbs helyet kaphatna az angol válogatott világbajnoki keretében, pedig a 20 éves tehetség egyenlőre még csak az U21-es Háromoroszlánosok között kapott lehetőséget, s az Arsenalban Gaël Clichy a kezdő balszélső védő, ő a második játékos ezen a poszton.

Gibbs, aki legutóbb a Liverpool elleni Ligakupa-találkozón lépett pályára, s teljesített dicséretre méltó módon, elmondta az Ágyúsok hivatalos meccsnapi programfüzetjében, hogy jelenleg a klubjára koncentrál, nem a nemzeti tizenegyre.

"Az angol válogatott valahol megbújik a gondolataim között, de még hosszú a szezonunk"-nyilatkozta az Arsenal 28-asa, aki eddig összesen 22-szer volt kezdő az észak-londoni csapatban.

"Jelen pillanatban nem érdemelném meg azt, hogy elutazhassak a Világbajnokságra, hisz még nincs meg az a tapasztalatom, ami sok más játékosnak megvan, s ehhez még sokat kéne bizonyítanom."

"Az Arsenalnál már játszottam néhány meccset, de még nagyon sok munkám van, keresnem kell a lehetőségeket. Nem akarom, hogy egy csalódást keltő játékos helyére hívjanak be a nemzeti tizenegybe, hanem azt akarom, hogy felfigyeljenek a teljesítményemre, s úgy válasszanak ki."

"Bizakodó vagyok, hogy az idei szezonban még jónéhány meccsen játszani tudok majd, de szeretném leszögezni, hogy az első a klub, s az, hogy trófeákat nyerjünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
szép nyilatkozat,nagy játékos lesz,már most is az :)
Clichy hellyett akármikor betud állni és ugyanolyan jól elisvégzi a feladatát :p
15 éve
Törölt felhasználó
nem akarok ilyen lenni,de összetehetsz akármilyen jó mixet,de akkor is elfog menni :roll:
egyszerűen annyira kiszámithatatlan minden mecs,hogy nemis érdemes tipozni :D
bár énsem tudom megállni h ne csináljam(hátha nektek sikerül)
nekem 8 meccsből csak a loki-bújpest ,ment el
asszem 200-->7100 nyerhetem volna :)
15 éve
Törölt felhasználó
köszi silem ! ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
nem is kell a válogatotságon gondolkodni mer ,sztem max. 2 év múlva sztem alapember lehet...
am én a ciprusiaktó mindig fosok mer szoktak tippmixgyilkos meccseket tolni, meg a Marseille sincs nagy formába, a többit lehet én is megrakom :p
és végül grt noobito ha má megosztottad velünk 🧀 :)
15 éve
Törölt felhasználó
nemethakos nekem is sikerült a nyelvvizsgám %-P középfokú német:D
apám mekkora mien jófej vagyok má hogy énis megosztottam veletek xD

Szólj hozzá