Az Ágyúsok szombaton meg fognak mérkőzni a Tottenham Hotspur csapatával, miután vasárnap elhullajtottak két pontot a West Ham United otthonában. Az Arsenal spanyol csapatkapitánya úgy véli, hogy nincs akkora nyomás a gárdán, mint a többi 'nagyhalon'. 

"Természetesen nyomás alatt vagyunk, hisz az Arsenal egy nagy klub, így az emberek mindig magas elvárásokat támasztanak velünk szemben."

"Azonban a többi kihívó hatalmas összegeket költött az utóbbi években a csapatuk felépítésére, úgyhogy talán rájuk nehezedik a legtöbb súly a befektetéseik miatt."

Fabregas ezután néhány szót az Arsenal bajnoki esélyeiről is ejtett.

"Soha semmire sem mondhatjuk azt, hogy lehetetlen."

"Nem tartozunk az idény favortjai közé, de elhisszük magunkról, hogy tudunk harcolni a bajnoki címért. A gárdánk megérik és egyre jobban növekszik a bizalom által."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
hát pedig igencsak van rajtunk nyomás 4év óta semmi többen elakarnak húzni innen már nem is számolnak velünk sehol még a legjobb 4be sem akkor ez mi ha nem nyomás!!! west ham elleni meccsen a második gól után aza kapkodás amit csinált a csapat h kész voltam tőle...
15 éve
Törölt felhasználó
Lehet Fabregas nem érzi úgy, hogy nagy rajtuk a nyomás pedig az.Mert mindenképpen elvárunk idén egy trófeát.Én azt mondom , hogy fejben erősödniük kéne és nem ilyen kacsingatósra venni a formát.(Arshavinra gondolok) Hiányzik a csapatból az a feltétlenül győzni akarás és az a gyilkos ösztön, hogy kivégezzük az ellenfelet ne álljunk le.
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van, minket soha nem említenek, mint bajnokesélyest, mindig a MU és a Chelsea, esetleg a Pool, bár most nem valami jók! Az Arsenal mindig a 4. a négyből... Kíváncsi leszek idén mit alakítunk, kényszerhelyzetbe vagyunk, valamit muszály nyernünk!
15 éve
Törölt felhasználó
ja teljesen jogos amit mondasz sztem egy serleg tutira lesz idén de h melyik nem tom és ami fontos h jó a csapat anyagi helyzete a többiekhez képest vagyis meg tudják fizetni a játékosokat és ha bennük van igazi klubhűség és csak kevesen (vagy jobb lenne ha senki) távozna akkor a következő években robbanthanak igazán nagyot Nagyon remélem h most lesz egy olyan arsenál mint henry viera pires és bergkamp idejében GOOOOO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
NE h már azt mondja h lehetetlen!!!!!!!!!!!! :coolgrin: :coolgrin:
Ez a szezon az Arsenalnak egy ilyen "mikor ha nem most" szezon,mert idén van a legtöbb esélyünk bármire!!!
Csak ezek a dolgok mint már mondtam fejben dőlnek el,mert ezt nem így kellett volna megfogalmazni h nem lehetetlen,hanem úgy h ennyi azért jogosan elvárható tőlünk h a Cselzi ellen megnyerjük a PL-t!!!!
Mert ha jobban megnézzük a többi csapat sztem nem bajnokesélyes...
Mivel a MU-t is lefociztuk idegenben,csak hát fejben kevesek voltunk....
A Man.City elleni mecset sztem részben a sporinak is köszönhetjük másrész a man.City otthonában ki lehet kapni....(de nem lett volna szabad)
Évek óta nem volt ilyen erős az Arsenal kerete és én még mindig a Liga 2. legerősebb csapatának tartom a Cselzi mögött,aki meg kikapott attól a wigantől akinek mi 4-et rugtunk!!!
Szal ha odafigyelünk és koncentrálunk és tényleg azt jár mindenki fejében h nyerni kell akk lehet esély!!!!! ;) :exclaim: :exclaim:

Szólj hozzá