Mannone (5): A kapott gól teljes mértékben az ő hibájából született, valamint több alkalommal is a fogható labdákat öklözte, vagy kitolta.. Nagyobb védése nem volt ma, mert a Birmingham alig-alig lőtt kapura. 

Eboue (7): 90 percet játszott és ezt az időt végig küzdötte. A beadásai elég jól sikerültek és a támadásokat rendre segítette. Jó cseréje Sagna-nak.

Gallas (7.5): Ismét kiemelkedőt nyújtott. Az ellenfél kapuja előtt többször is helyzetbe került, de ma nem lőtt gólt. A védelem oszlopos tagja!

Vermaelen (7.5): Ugyanazt láthattuk tőle, mint Gallastól. Vermaelen továbbra is a csapat egyik legjobbja. 

Gibbs (7): Jól pótolta Clichy-t. A kapott gólnál ő is ottvolt, de szerintem nem tehetett arról, hogy végül az ellenfél betalált. Szimpatikus játékos, nagy tehetség. 

Walcott (5): Sérülés miatt elég korán lehozta Wenger. Theo egy veszélyes játékos, sajnos ismét megsérült. Remélem mihamarabb bevethető állapotban lesz.

Song (8): A meccs legjobb játékosa. Gólpasszt adott, volt sok-sok remek passza és rengeteg birminghami támadást állított meg.

Fabregas (7.5): 1:1-ben hogy lehet így kihagyni!? Cesc rúgótechnikája javult, mostanság elég sok ívelt labdája van.  

Diaby (7): A 2. gólt ő lőtte és végig veszélyesen játszott. Talán ő is olyan fejlődés közepette van, mint Song. Diaby kezdi kinőni az önzőségét és kezd éretten futballozni.

Rosicky (7): Rosicky fejjel, mellel, külsővel, belsővel oda teszi a labdát, ahova kell. Öröm nézni a játékát, mert abból a magabiztosság 'beszél'. Nem ártana meghosszabbítani a szerződését.

van Persie (7): Persie nem utazott el a holland válogatotthoz, így ő friss volt. Az első gólt ő szerezte, de számos helyzetet elpuskázott.

Cserék:

Arsavin (6.5): Gólt lőtt, de ettől független nem tetszett a mai teljesítménye. Tőle többet várnék.

Sagna (6): Nem töltött sok időt a pályán, mindössze pár beadásra futott az idejéből.. 

Wilshere (-): 4 percet töltött a pályán. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

15 éve
Törölt felhasználó
Matthew, Clichy azt én is leírtam, hogy sokan elfogultak lennének ( lásd tegnapi játékosértékelés)de így sem az igazi valami köztes megoldás kellene.Majd én is töröm a fejem (betonba) és ha valami elfogadható eszembe jut megosztom veletek.Tudom, hogy nem egyszerű egy oldal működtetése és tetszik is amit csináltok csak ezek a egyéni játékosértékelések hmmmm.De mégegyszer leírom tőlem maradhat is, lehet, hogy még el is olvasom a következőt max nem reagálok rá.Igazából a tegnapi Mannone(5) osztályzaton akadtam fel mert ha nem mutatja be a vége felé azt a hatalmas bravúrt akkor 2-2 és onnantól kezdve ezek a gólvonalon álltak volna 11-en.Szerintem pár játékos is túl lett egy kicsit értékelve.Aminek örülök viszont, hogy fer játékosok vagytok és ez így van jól. ;)
15 éve
Törölt felhasználó
RvP az elmult 4 meccsen mindig gólt lőtt hátha gólkirály lesz de jó lenne!!
Song nekem nagyon feltúnik már régen tavaly őta fantsztikus rengeeg labdát szere jól veszi el a labdát jól passzol és jól szűr!! nagy baj lesz velünk januárban ha elmegy az afrik kupára kit teszünk be a helyére? főleg ha lesérül már bele sem merek gondolni!
15 éve
Törölt felhasználó
mi lenne ha mindenki elmondaná az értékelését és az alapján összesítenétek....??????
15 éve
Törölt felhasználó
Csatlakozva Áronhoz, én is IGEN-re szavaztam!
15 éve
Törölt felhasználó
nincs baj a játékosértékelésekkel, mert ez az, hogy alapból adnak egy vitatémát, a vélemények nem egyeznek mindig, de mindenki leírhatja ide a véleményét, hogy ő, hogy látja. a normális kereteken belül. szóval nincs azzal semmi gond amit Clichy, és azzal se Wright amit mond...

Szólj hozzá