Cesc Fabregas a Blackburn ellen 6-2-re megnyert bajnokin 4 gólpasszt adott, s ő szerezte meg az Ágyúsok negyedik találatát, amelyet követően megcsókolta az észak-londoni gárda címerét a mezén.

A 22 éves csapatkapitány az összecsapás után szóban is kifejtette az Arsenal iránti lojalitását, miután a tetteivel is alátámasztotta ezt.

100%-ig elhivatott vagyok a klubom iránt, ez a hetedik szezonom itt.

Rossz érzés azt hallani az emberektől, hogy nem adok ki mindent magamból a csapatomért. Ez most pont ideális idő volt arra, hogy megmutassam, mennyire szeretem az Arsenalt.

Fabregas ezt követően a gólzáporos találkozóról is beszélt egy keveset.

Az első 10-15 percben nem voltunk valami jók, s a védelmünk eléggé ingatagnak tűnt, de a gólunk után már jól játszottunk. A csapat teljesítményével összességében elégedett is vagyok.

Azonban ennél többet is tudunk, ez csupán egy mérkőzés volt a bajnoki címért folyó harcban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Megható volt az a címercsókos jelenet a hatalmas gólja után, tényleg jelzi ezzel, hogy neki most itt a helye, itt van szükség rá, lehet hogy egyszer el fog menni, de most itt van és ez a legfontosabb!
15 éve
Törölt felhasználó
akkor bizonyítsa be azzal hogy az ediggi legjobb szezonja lesz ez és hogy nem megy el 4 éven belül de jó lenne hatalmas szerintem a legjob középpállyás a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nehéz lesz felül mulnia a 2007/2008-as formáját de menni fog neki!!!!!!!! Go Fabregas bízunk benned!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Bocsi elírtam Gallas valóban nem veterán játékos.Őt azért soroltam a klubhoz hűekhez mert 32 évesen nem valószínű hogy elfog menni innen!Ugyan ez a helyzet Rosickyvel is!Szerintem ő is itt fog vissza vonulni viszont Fabregas eléggé valószínű hogy nem.
15 éve
Törölt felhasználó
Janabris pár év múlva el fog menni Fabregas de most nyáron nem hiszem amúgy az ilyen szurkolók űzik el a játékosokat a klubtól akik nem hisznek bennük.


Gallas nekem nem annyira régi Arsenal-os kb. 3éve van itt és a Fabregas pedig 7 éve van itt. Én is szeretem nagyon a gallas-t de azért ne hasonlítsuk össze Fabregas-szal.


Sztem pedig Fabregas nem a barca-ba való mert akkor mért engedték el azért mer nem látták benne a kellő tehetséget. Én fabregas helyébe pedig nem mennék vissza egy olyan csapatba ami nem bízott bennem.
15 éve
Törölt felhasználó
Ja és Walcott80 vannak az Emiratesben ultrák?Úgy értem hogy nagy szurkolás volt vagy csak ilyen tapsikolós közönségünk van?És még egy kérdés.Hol ültél?

Szólj hozzá