Mannone (10): Szerintem megérdemli a maximális pontszámot, hisz ha ő nincs, akkor csúnya vereség lehetett volna a mai meccs vége. Kiválóak a kijövetelei, nagyokat vetődik jók a reflexei. A meccs végén mindenki éltette őt, szerintem minden tiszteletet megérdemel, hisz ma tényleg ő nyerte meg a meccset az Arsenalnak. 

Sagna (7): Johnsonnal kellett megküzdenie, de nem mindig úgy jött ki a 'lépés', ahogy azt Bac szerette volna. Volt sok tisztázása és a meccs hajrájában sok fontos becsúszása.

Gallas (8): A csapat egyik legjobbja volt. Ismét jó párost alkotott Vermaelennel. A hajrában sok fontos fejese volt. 1:1-ben szinte verhetetlen.

Vermaelen (8): Sok fejes és nagy mentések. -ezek a dolgok fűződnek a nevéhez. A védelmet jól irányítja és mindig a helyzet ura. Határozott és kőkemény játékos.

Clichy (6.5): A mai nem az ő napja volt. Rendre átjátszották.. nem volt elég határozott. A hajrában ő is sokat szerelt.

Song (7): Sokszor Vieira-t látom benne. Sok fontos szerelése van a középpályán, kiváló irányító ember, jó meglátásai vannak.

Diaby (6): Kapura alig lőtt, a 'légteret' nem ő uralta.. Az utóbbi meccseken azért ennél többet nyújtott. 

Fabregas (6.5): Az első félidőben 'semmi' volt. A 2. félidőre feljavult a teljesítménye, de a gólpasszán kívül nem alkotott maradandót. Sok labdát adott el.

Arsavin (6): Sérülésből tért vissza, kicsit gyengébb teljesítményt nyújtott, mint ami tőle elvárható. Wenger végül le is cserélte.

Bendtner (7): A támadó szekció legjobbja volt. Rendre visszajárt a középpályára és sok labdát szerzett. Volt néhány jó indítása és néhány nagy helyzete. A mai napon csak egy gól hiányzott ahoz, hogy teljes mértékben elégedett lehessen magával.

van Persie (7): Gólt lőtt, győztes gólt. Kivette részét a védekezésből, de a támadásoknál visszaért a helyére. Igazi harcos játékos. Wenger lecserélte, valószínűleg azért, mert elég sok rúgást kapott a meccs utolsó részében.

Cserék:

Eboue (5): Körülbelül 8 percet játszott, de azalatt az idő alatt kifutotta magát. Volt 2 kapuralövése, de gólt nem sikerült lőnie. 

Rosicky (6): A passzmester. Nem sok olyan irányító van a világon, akinek ilyen meglátásai vannak, mint az Arsenal 'Mozartjának'. Rosi ismét pluszt adott a csapatnak. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
mannone megérdemli a 10est:D fabival nem tom mivan olyan mintha rohadtul nem akarna játszani
15 éve
Törölt felhasználó
Egy ilyen Fulham-mel bármelyik nagycsapat megszenvedet volna és nagyon kellet ide Mannone. Gera se játszott rosszul lehet ha ezen a meccsen Arsenalos lett volna Gera akkor 4-5 góllal is nyerünk hisz nagyon szép beadásai voltak amit bendtner befejelt volna. GO GUNNERS !! Ki ellen játszuk a következő bajnokinkat ❓
15 éve
Törölt felhasználó
Jó volt Mannone, de szerencséjére azért igen sok pózlabdát kapott. Többnyire ha megnézitek lett volna olyan helyzet amire ha két kézzel megy el akkor meg is tud fogni. A róla kipattanó labdákból azért lehetett volna baj. Nem bántani akarom őt csak mondtam!!! Szép volt fiúk! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Vito egyértelműen a meccs legjobbja volt,de talán Gera is közel járt ehhez a címhez és én Bendőnek 7.5 adnék,mert RvP-nél egy kicsit jobb volt.
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon de nagyon fontosak a bajnoki címhez az ilyen nyogvenyeros gyozelmek...ha lesz még belluk 5-6 a sok szép gyozelem mellett, akkor bajnok lehet a csapat...a Fulham még okoz meglepetést az biztos

Szólj hozzá