Mannone (6.5): Összességében elégedettek lehetünk az ifjú kapus tegnapi játékával. A góljainál tehetetlen volt. Sok dolga nem volt a meccsen, ami volt, azt zömével elvégezte.

Eboue (6): Elég feszült volt tegnap. A védekezés terén tette a dolgát, de a támadásokból szinte ki sem vette a részét. Wenger a végén le is cserélte őt.

Gallas (6.5): A meccs első félideje nem róla szólt. Csinált egy 11-est, voltak hibái, de amint az Arsenal átvette a vezetést, Gallas egyszerre csak megjavult. A meccs utolsó perceiben rengeteget mentett. 

Vermaelen (7): Ismét nagy meccse volt. Sokat tisztázott a meccs egésze alatt. A 2. félidőben fontos gólt lőtt. Thomas ismét kiemelkedett a védelemből.

Clichy (5): Nem tudom mi van Clichyvel, de meccsek óta nem hozza azt, ami tőle elvárható. Rengeteget hibázik, nem elég agresszív, mintha fáradt lenne. A támadásokat segíti, de neki nem ez lenne az első számú feladata.

Song (7): Meccsről-meccsre az egyik legjobb a csapatban. Tegnap sok fontos szerelése volt, egy gólpasszt is adott. Szerintem jelenleg nincs a csapatban olyan ember (Songon és Vermaelenen kívül), aki ilyen egyenletes teljesítményre képes.

Fabregas (6.5): Néhány jó indítása volt, ezen kívül nem emelkedett ki a csapatból. Adott egy gólpasszt.

Rosicky (7.5): A meccs legjobbja, legalábbis az én meglátásaim szerint. Rengeteg jó indítása volt és tegnap már bátran odalépett az ellenfeleknek. Nagyon boldog vagyok, hogy Rosicky ismét segíti a csapatot, ő egy igazi karmester.

Diaby (6): Ő adta a gólpasszt Bendtnernek. Tegnap nem emelkedett ki annyira a csapatból, mint a korábbi meccseken, de panasz így sem lehet rá. Szerintem elég jó játékos lehetne, ha lőne távolról is.

Bendtner (7): Sokan szidják, de szerintem nincs miért szidni. Néha csinál suta mozdulatokat, de ezeket rendre feledteti. Tegnap lőtt egy gólt, de ha jobban koncentrált volna, akkor még talán több is lett volna a lábában. Én meg vagyok vele elégedve!

Eduardo (6.5): Ő lőtte az Arsenal 3. és egyben győztes gólját. Ismét bebizonyította, hogy fontos játékos. Remélem a jövőben még több gólt lő az Arsenal színeiben.

Cserék:

Wilshere, Sagna és Ramsey voltak a cserék. Ramseynek volt néhány kapuralövése, a többiek nem nyújtottak semmi extrát azalatt a pár perc alatt, amelyet kaptak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
a city elleni meccse volt a legrosszabb meccse, amit itt játszott.. 3 gólt az ő oldaláról kaptunk és 2x (ha nem 3x) ő vesztette el a labdát, aztán már nem ért vissza..
15 éve
Törölt felhasználó
Clichyvel túl kritikus vagy. A City ellen nagy volt, egy gólt is mentett a végén, és most a Liége ellen is meg voltak a futásai. A támadásokat továbbra is jól segíti elő, szerintem a Liége ellen egy 6-ost érdemelne, de semmiképp sem 5-öst. De persze lehet csak én látom így. Én magabiztosnak látom, és nem látom rajta a fáradtságot.
15 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen nagyon jó volt, én neki adnám a meccs embere címet!
15 éve
Törölt felhasználó
A védelemben tényleg kiemelkedik Vermaelen, de viszont Clichy tényleg nem az igaz.. néha vannak szélen elfutásai ami szintén nemtúljó, de talán nem elég agresszív és sokszor mennek el a támadások rajta.. :-S

Viszont tényleg jó formába van Song és Rosicky és fejlődni fo, kelleni fog a csapatban! ;)

Ja és valóban nagy teljesítmény kettő gólrol felállni úgyhogy az ellenfél szinte 9emberrel védekezett a végén. Szép teljesítmény és még ráadásúl nemis volt a csapat teljes.. :O :)
15 éve
Törölt felhasználó
egy dolog van amit hianyolok songbolaz pedig az hogy löjön tavolrol tegnap egyparszor megprobalhatta volna,de most szerintem kicsit halvanyabban teljesitettett amugy is szerintem
ja a masik meg clischy összeszedhetné magat mert igy eselyt kene adni traurenak v gibbsnek

Szólj hozzá