Nicklas Bendtner édesapja elmondta, hogy több klub is érdeklődött fia iránt. A 21 éves csatár nem távozott, hanem új, hosszútávú szerződést írt alá az Arsenallal.

Thomas Bendtner - aki fia ügynöke is egyben - elárulta, hogy a Bayern München és az Internazionale is le szerette volna igazolni Nicklast.

Az előző idényben Bendtner 50 mérkőzésen 15 gólt szerzett, de idén vélhetően több lehetőséget fog kapni, mert Emmanuel Adebayor a Manchester Citybe távozott.

Sok klub szerződtette volna Nicklast, némelyikük a világ legnagyobb klubjai közé tartozik.

Azzal nem lett volna gond, hogy megtaláljuk az új egyesületét, mert jól csengő csapatnevekkel hozták őt szóba. Ő mondta ki a végszót, ez pedig az volt, hogy maradna az Arsenalban.

Örül, hogy új szerződést írhatott alá mostani kenyéradójával, Arsene Wenger is bízik benne.

Philippe Senderos sem távozott az Ágyúsoktól. Ő tavaly az AC Milanban játszott kölcsönben, mostmár azonban azért dolgozik, hogy Wenger ismét számoljon vele.

Maradok. Ez az, amit mondhatok most.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
:D:D (L)
15 éve
Törölt felhasználó
Még jó hogy maradt mert senkinek sem kellene.... :D
Más "nagyobb" csapatokban ilyen teljesítménnyel 5 meccset nem játszana az tuti!:)
Szerencséje hogy Wenger ennyire elnéző vele és hogy ennyi játéklehetőséget ad neki, de jó lenne ha már bizonyítana is...
Azt kétlem hogy az Inter vagy a Bayern érdeklődött volna érte...
15 éve
Törölt felhasználó
ooohhh adtuk volna el ! Bocs de nekem annyira nem szimpi. Volt az a angol liga kupa meccs 2 éve a Totenhem ellen (5:1 kikaptunk) és bendö kezdő volt és egész meccsen csak ált és nézet és szidta a védőket hogy milyen nullák :D aztán Ade bejöt és azonnal lőtt 1 gólt azt ade annyira mérges volt hogy órba fejelte bendöt és ömlöt a vér az órából 🧀 ez nem vicc
15 éve
Törölt felhasználó
akarat egyenlő a tudással szal jó is lehet még
15 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy itt maradt sztem 1-2 év múlva nagyon jó lehet.

Szólj hozzá