Az Arsenal csapatkapitánya elismerően beszélt a klub rajongóiról. Szerinte az a helyes, ha őszinték a csapattal a drukkerek.

Az észak-londoni gárda szurkolói nemrég éles kritikát kaptak Emmanuel Adebayortól, aki elmondta, hogy a Manchester Citynél mindenki mögötte áll, míg az Arsenalnál mindenki ellene volt.

Az Ágyúsok drukkerei a tavalyi szezonban a togói csatár mellett Nicklas Bendtner és Emmanuel Eboué teljesítményét is kifogásolták, s ennek hangot is adtak, ám a dán támadó és az elefántcsontparti szélső azóta 'megbocsátást nyert'.

Fabregas a Celtic elleni visszavágó előtti hivatalos 'matchday programme'-ban fejezte ki tiszteletét a piros-fehérek rajongói iránt.

A rajongóink nagyon jók. Szeretem, ha őszinte drukkereink vannak

-nyilatkozta a spanyol karmester.

A rossz teljesítményt tudatják velünk, viszont a jó teljesítményt meghálálják.
Azt gondolom, hogy a drukkereink a lehető legjobbunkat akarják látni. Szeretem ha egy apa ugyanezt teszi a gyermekével.
Szeretem ha a pályán ösztönzik a játékomat.

Az Arsenal belefogott egy projektbe, amely az 'Arsenalizáció' nevet kapta, s az a célja, hogy otthonosabb legyen az Emirates a szurkolók számára. A Portsmouth elleni meccs előtt például ingyen sálakat kaptak a drukkerek, de a stadion külsője is változik, illetve változni fog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
És még Ade mondja hogy a City szurkolói jobbak egy fa..t,az Emirates-ben nagyon jó hangulat szokott lenni ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó lesz az Emirates! 8 legenda várja tárt karokkal a szurkolókat a bejáratoknál, a 10 legjobb momentum díszíti bentről az épületet, az Ágyú is ottvan már, az órát is viszik, és azt mondták, hogy nagyon sok terv van még, de sajnos ebben az évben érthető okok miatt nem tudják mindet kivitelezni.
15 éve
Törölt felhasználó
Az őszinteség,és az ócsárolás,szidalmazás két külön dolog!Vannak olyan "szurkolók" akik enyhén fogalmazva is erős kritikával élnek Wengerrel,vagy a csapattal szemben egy vereség,vagy egy elmaradt átigazolás után!Nem azt mondom,hogy nem lehet kritizálni Wenger-t,és a játékosokat(én is szoktam),de nem kell emlegetni a felmenőiket,vagy trágár szavakkal illetni őket!Ha pedig van olyan ember aki hevesebb vérmérsékletű az várjon egy fél órát,nyugodjon le meccs után,és csak utána ossza meg a véleményét más drukkerekkel!Ha már a szurkolásról van szó,akkor ez vonatkozik a hozzászólókra is!
15 éve
Törölt felhasználó
Én is az vagyok.:D én eddig mindig leirtam a véleményem a mecsrl ha kikaptunk ha nem:D Hát iggen ezek vagyunk mi:B:D Higgyétek el lesz olyan hangulat;)hetek kérdése sztem.:D
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja DJourou azt én is láttam, faszán néz ki! Sztem vissza kéne hozni ide az Emiratesbe azt a pokoli hangulatot, ami olykor a Highburyben volt! És sztem jó úton járnak a vezetők!

Szólj hozzá