Cesc Fabregas sérülésével az Arsenal megszerezheti Blaise Matuidit, a St. Etiennetől, értesült a Mirror és a Daily Mail.

Még mindig nem tisztázott, hogy az Arsenal csapatkapitánya pontosan mennyit hagy ki, erről majd holnap adnak részletes tájékoztatást a klub hivatalos weboldalán. A legrosszabb esetben a spanyol játékosnak három hétbe telik, mire felépül, ez pedig megnyithatja a kaput Matuidi előtt.

A jelenleg a francia ligában kieső helyen álló St. Etienne a hírek szerint 6 millió fontot kérne a védekező középpályásért, aki márcsak amiatt is jól jönne, hogy Alex Song januárban az Afrikai Nemzetek Kupáján is részt fog venni.

Matuidinek sem lenne ellenére a váltás, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy minden álma lenne az Arsenalban játszani. Az tény, hogy Wenger nagy csodálója a 22 éves játékosnak, és mivel a francia nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy nem vesz egy védekezőbb felfogású játékost a keretbe, a választás könnyen eshet Matuidire.

Az Arsenal, amennyiben szerdán hivatalosan is továbbjut a Bajnokok Ligája csoportkörébe, nagyságrendileg 30-35 millió fontot fog készhez kapni, amit a hírek szerint Arséne Wenger nem fog sajnálni átigazolásokra költeni.

A Mirror egyébként úgy tudja, hogy Wenger készen áll eladni Senderost a Fulham-Sunderland-Everton trió valamelyikének, a svájciért kapott pénzt pedig a jelenleg a Newcastlenél játszó Steven Taylorra fordítaná.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
Sírva könyörgöm mért mindig azt a képet kell kirakni róla h méteres fika lóg az orrából? 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
Én szivesen látnám a cspatban.Nagyon fiatal még,és én nagyon szeretem egy játékosban ha fiatal és olcsó. %-P
''GO GUNNERS'' :coolsmile:
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem Wenger még fog erősíteni idén. nagyon jó csapatunk van. de a sérülések miatt be kell látni h kellenek az új emberek. Matuidi és Taylor tökéletes lenne!
15 éve
Törölt felhasználó
Chamak szerintem nem kell nekünk.Matuidinek örülnék mert song cseréének megfelelő lenne.Ezek a mondtatok miatt mondtam anno h az iet bizzuk Wengerre,amit Matthew is mondott h szidtuk Wenger.t..na én ezért nem vettem részt abba a szidásba mert valahogy éreztem h az utolso percekre fogja hagyni az igazolásokat.Azt mondom chamakot haggyuk pukkadjon meg.Taylor és Matuidi kell!!
15 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Chamakh most érkezik, de szerintem inkább akkor vesszük meg, mikor lejárt a szerződése, az mindenkinek jó, kivéve a Bordeuxnak ;-P Matuidi jöhet, de szerintem Song mester még jobb nála.

Szólj hozzá