Az Arsenal tartalékcsapata kiválóan indította meg a 2009/2010-es idényt. Tavaly a Chelsea elleni 3-2-es vereséggel kezdtek az ifjú Ágyúsok, most viszont 3-0-ra legyőzték az Underhill Stadionban a Fulham gárdáját.

A mérkőzés első gólját a 39. percben szerezte meg Gilles Sunu, aki a tizenhatos sarkában kapta meg a labdát, átjátszotta magát a vendégek statikusnak titulálható védelmén, majd bevette Neil Etheridge kapuját.

Két minutummal később a francia támadó honfitársa, Francis Coquelin is betalált Sunu kiváló szögletét értékesítve.

Végül a csereként beállt Roarie Deacon is gólt szerzett a 81. percben. Az angol szélső Rhys Murphyvel kényszerítőzött, majd bal lábas lökettel talált be.

Kezdőcsapat: Szczesny, Miquel (69'), Bartley, Gilbert, Hoyte, Coquelin, Henderson (64'), Watt, Barazite, Sunu, Simpson (79').

Cserék: Murphy (64'), Shea, Evina (69'), Deacon (79'), Freeman.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Grat az ifiknek!!!
Igy tovább fiúk,és rengeteg gólt szerezzetek.
GO GUNNERS :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
Coquelin egy non nagy játékos. Amikor a Chelsea ellen játszottak a tarcsik, és Drogba valamint Malouda is ottvolt ez az ember játszott velük :D jövőre mindenképp fel kéne hozni a felnőtthöz
15 éve
Törölt felhasználó
Grat a srácoknak, remélem a nagyok meccsén is ennyi lesz a végeredmény! :coolsmirk:
15 éve
Törölt felhasználó
az elmult évek tapasztalatai alapjan ebböl a csapatbol is jo nehanyan a jövöben a nagy csapatban fognak szerepelni. hisz par eve bendner,gibbs,song,denilson merida rugtak itt a bört
15 éve
Törölt felhasználó
Grat a srácoknak! ;)

Úgy látom, ezzel az avataraláírással stílust teremtettem itt az oldalon. :D

Szólj hozzá