A legújabb értesülések szerint az Arsenal kész egy jobb ajánlatot tenni Cesc Fabregas elé, hogy Londonban tartsák, és eltántorítsák a Barcelonát az esetleges vásárlástól.

A fiatal Ágyúst egész nyáron a Barcelonával hozták hírbe, miután kiderült, hogy a Barcelona visszahozná a 22 éves játékost a Camp Nou-ba.

Fabregas azonban leszögezte, az Emiratesben marad, a klub pedig most úgy tűnik meghálálja hűségét.

A News of the World szerint az észak-londoni klub tárgyalásokat indít, hogy megújítsa a jelenlegi, heti Ł90 000-es fizetéssel bíró szerződést.

Az értesülések szerint Arséne Wenger nagyon jól tudja, hogy a Barcelona jövőre is leigazolhatja a csapatkapitányt, ezért is szeretné megújítani a játékos szerződését, és bízik abban, hogy a spanyol hosszabb távon is Londonban maradna.

A jövőjével kapcsolatos spekulációk ellenére Fabregas hihetetlen jól kezdte a szezont, a múlt hétvégi Everton elleni bajnokin 2 gólt is szerzett, és a hétközi Celtic elleni BL-selejtezőn is bravúrozott.

A középpályást azonban a tegnapi Portsmouth elleni 4-1-es győzelemmel végződő bajnokin sérülés miatt le kellett cserélni, így Cesc játéka egyelőre kétséges az elkövetkező Celtic és Manchester United elleni mérkőzéseken.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

15 éve
Törölt felhasználó
Walcott32, boldog névnapot így utólag is, nekem is aznap volt ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Chelsea behúzta 0-2 a meccsét holnap lesz Liverpool-Aston Villa holnap
15 éve
Törölt felhasználó
A Burnley-Everton meccsnek már vége és maradt az 1-0!
15 éve
Törölt felhasználó
walcott32 (Bence) boldog névnapot! 🧀 a bátyámnak is ma van :roll:
15 éve
Törölt felhasználó
még mindig 1-0 a Burnleynek az Everton ellen? vagy már lőttek ők is 6ot? 🐍

Szólj hozzá