Manuel Almunia (5): Kevés Portsmouth-helyzet volt, így nehéz megítélni Almunia teljesítményét. Kaboul góljánál viszont ő volt a felelős, nagyon lemaradt az akció végénél, ezért kapott öt pontot.

Kieran Gibbs (6): Érdekes dolognak tartom, hogy Clichy pihentetése miatt inkább Gibbs kapott lehetőséget, mint Traore, de az angol védő meghálálta Wenger bizalmát. Egy támadásnál nagyon behúzták a csőbe, ugyanakkor Piquionne-t remekül szerelte az Arsenal tizenhatosában.

Thomas Vermaelen (7): Továbbra is sziporkázik az Arsenal belga hátvédje, volt egy remek távoli kísérlete, és biztosak lehetünk abban, hogy az ő találata lett volna az Arsenal harmadik gólja, ha Gallas nem ér bele az arcával.

William Gallas (7): Vajon piros lapot érő megmozdulása volt a második félidő elején? Ki tudja, de ő az az ember, aki lábbal, háttal és most már arccal is betalál. Három meccsen három gól - jó formában van a francia védő.

Emmanuel Eboué (7): Eboué, bár nem tartott gálaelőadást, és minden bizonnyal volt már jobb meccse is, bebizonyította, hogy van helye az Arsenalban. A támadásoknál és a védekezéseknél egyaránt besegített, előbbire remek példa Diaby gólpassza. Reméljük, hogy az elefántcsontparti védő nem távozik a nyár végéig.

Cesc Fabregas (7): Az Arsenal motorja számos lehetőségeig eljutott, és ő maga is benne volt a támadásokban - mint mindig. A lecsereléséig remek teljesítményt nyújtott, bízzunk abban, hogy a sérülése sem komoly.

Denilson (6): Denilson, Ebouéhez hasonlóan, nem nyújtottvalami kimagaslóan jó teljesítményt, de megmozdulásaival nagyban segítette a csapatot, mind a támadásoknál, mind a védekezésekben.

Abou Diaby (8): Diaby már a Celtic ellen is villogott néhány csellel, most viszont zseniális formában játszott az Arsenal francia középpályása. A góljainál jól helyezkedett, és nem hagyta ki a tökéletes ziccereket. Nem kérdés, hogy ezáltal ő a meccs embere.

Robin van Persie (6): Frusztrált délutánon van túl az Arsenal holland csatára, ugyanis David James remek napot fogott ki ellene. Van Persie rengeteg helyzetben benne volt, most befejező emberként, de ma csak egy gólpasszra futotta. Lesz ez még jobb is.

Eduardo (7): A borzalmas sérülését követően először tért vissza a Premier Ligába a kezdőcsapatban Eduardo. A megkerülős csele zseniális volt, később egy másik társa révén gólt is érdemelt. Sokat volt akcióban a két szélen, a végén egy picit elfáradt.

Andrey Arshavin (7): Arshavin az idei szezonban a legjobb teljesítményt nyújtotta, s bár még mindig nem az igazi, most számos egyéni akciója volt.

Aaron Ramsey (7): Cesc Fabregas cseréjeként egy félidőt játszhatott. A góljánál remekül helyezkedett, és jól mérte fel az előtte álló lehetőséget. Megmozdulása pedig gólörömöt érdemelt.

Fran Merida (6): Nem sok idő jutott Meridának az idei első meccsén, de azzal a kevés megmozdulással is jelezte, hogy van helye ebben az Arsenalban, és jól döntött Wenger akkor, amikor nem adta kölcsön a Levantének.

Nicklas Bendtner (6,5): Bendtnernek most nem kellett nyomás alatt teljesítenie, amikor beállt már 4-1 volt az állás. Volt egy pár jó akciója, de nem maradhattak el a szokásos Bendtner-effektek sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

15 éve
Törölt felhasználó
sajnálom, h Fabregas megsérült! Remélem, h nemsokára újra jácchat! sztem nagyon hiányzik a meccsekről!!! :down: 8-/
15 éve
Törölt felhasználó
jó volt Wenger től hogy pihentetett sok játékost a Celtic és a Mu elleni meccsre
15 éve
Törölt felhasználó
én RVP-nekh ádtam volna egy 2-eset de csakh me küzdoth
15 éve
Törölt felhasználó
Athlon ne kapkodjxDxDxDxDxDGallas lesz a gólkirály:B:B :coolmad:
15 éve
Törölt felhasználó
én van persienek nem adtam volna 5-nél többet, gyakorlatilag az összes támadás rajta akadt el. bendő dettó, iszonyat önző volt ma. gibbsen még látszott hogy nagyon fiatal, nem mernék egy rangadót rábízni, elférne még drenthe, különösen h nagy bajban kvk is tud lenni. denilson harmatos, irányító van jobb nála, védekezni meg nem tud. eboué zseniális volt ma. ez az ÉN véleményem.
szép meccs volt, diaby régi kedvencem, és megérdemli már a befutás lehetőségét
(így 100 meccs után🧀)

Szólj hozzá