A Barcelona állítólag megyegyezett az Arsenallal, és amennyiben az Ágyúsok nem jutnak el a Bajnokok Ligája csoportköréig, Fabregas magára ölti a gránátvörösek mezét, de jövő nyáron mindenképp a katalánok mezében játszik majd.

A két klub hosszas tárgyalások után egyezett meg Cesc jövőjéről, és amennyiben a Celtic 2 gólos hátrányból továbbjut, az Arsenal csapatkapitánya utazhat Katalóniába.

Ez persze elég valószínűtlen, hiszen az Ágyúsok kedden este idegenben győzték le a skótokat 2-0-ra, egy olyan meccsen, ahol Fabregas játékát egyértelműen nem rontotta le az új megegyezés.

Miután az angol klub már fél lábbal a csoportköben van, a Barcának jövő nyárig várnia kell a spanyol sztár leigazolásával, írja az El Mundo Deportivo.

A megegyezés magában foglalta azt is, hogy amennyiben az Arsenal kiejti a Celticet, a Barca a 2009/ 2010-es szezon végén mindenféle gond nélkül leigazolhatja a játékost.

A játékos árában is már megyegyeztek, valahol €35 millió körül, ez pedig annyit jelent Joan Laporta klubelnök számára, hogy magabiztosan várhatja az új klubelnök-választást a katalánoknál.

Fabregas fontos része volt a többi klubelnök-jelölt programjának (ahogy más spanyol kluboknak is fontos céljuk volt a fiatal spanyol megszerzése), így Laporta riválisainak jobbat kell kitalálnia, ha hatalomra akarnak kerülni.

Mindezek a hírek úgy röppentek fel, hogy Cesc nemrég cáfolta, hogy elhagyná az Emirates stadiont, míg a Barca edzője, Pep Guardiola is kizárta, hogy idén sikerüljön leigazolni Fabregast.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez azért baromság, mert ha eligazol a Barcába, ott akkor már nem játszhat a BL ben, mert az Arsenalban mér játszott a Celtic ellen... szóval sztem nagy kamu...
15 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy hülyeség de akkor is ez nem tesz jót a csapat egységének és fegyelmének!! de ha nem nyerünk semmit a szezonban akkor nagy a lehetősége hogy Fabregas elmegy ha elmegy akkor nagy bajban leszünk!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
kamu! fabregas nem ilyen azért! :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
haggyuk már ezt komolyan... van ember aki ezt elhiszi? már az is nevetséges lenne ha egy profi klub ilyen feltételhez kötné egy játékos vételét vagy eladásást... nevetséges
15 éve
Törölt felhasználó
Igen.. Valószínű, hogy az egyik legjobbunkat eladjuk, majd 35 millió euróért. Hogyne...

Szólj hozzá