A dán támadó Emmanuel Adebayor távozásával kulcsjátékosa lehet az Ágyúsoknak, így nem meglepő, hogy az észak-londoni klub megszilárdította a helyét a csapatnál.

A togói csatár a Manchester Cityhez igazolt 25 millió font ellenében, míg Bendtner már 2005 óta az Arsenal játékosa, ám először a 2007/2008-as szezonban jutott 'komolyan' szóhoz az Ágyúsoknál.

Arséne Wenger a Celtic elleni meccs előtt utalást tett arra, hogy Adebayor, s Kolo Touré távozásával lényegesen javult a légkör a csapaton belül. Az elefántcsontparti védőnek William Gallasszal voltak gondjai, míg Adebayornak többek között Bendtnerrel is volt konfliktusa.

A 21 éves Bendtner ezentúl 50,000 fontot fog keresni hetente, s az új szerződése értelmében három évvel hosszabbította meg, két évre szóló kontraktusát, így 2014-ig láncolta magát a klubhoz.

Egy Arsenal-bennfentes így nyilatkozott:

Hihetetlen látni a mostani Bendtnert összehasonlítva a régi Bendtnerrel.

 

 

Nagyon pozitív a hozzáállása, s Adebayor távoztával még jobban hisz magában, mint korábban tette.

 

Az Ágyúsok portása, Manuel Almunia mindeközben kifejtette, hogy az Arsenal a Manchester United, illetve a City elleni meccseiken bizonyítani fogja a 'szuper-erejét':

Hamarosan megmérkőzünk a manchesteri gárdákkal. Mindenki látni fogja, hogy milyen jó teljesítményre vagyunk képesek.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Én tényleg meglepődtem Bendtneren, nagyon jó kis játékos lett (lesz) belőle!
Songgal meg muszály hosszabbítani, a jövő egyik legnagyobb DMje lehet!
15 éve
Törölt felhasználó
Abba igaza van annak az embernek h Ez a bendtner nem az a bendtner akit 1éve láttunk!Nagyon szimpatikusan játszik,eddig anynira nm szerettem de mostmár..:Dés benne az a jó h szélsöként is megálja a helyét, Lásd:Everton elleni mecs ő cselezte be majd aztán fabregas denilson és háló.xD:DBár azt nem tudom miért nem volt jó neki a 26 miért kellet az 52 es:\xD na de sebaj nem az a lényeg hanem h játszon. :zip:
15 éve
Persze ez még nem hivatalos, de az előző szezon vége óta mondja Wenger, hogy Nicklasszal hosszabbítani kell. Úgy olvastam, hogy hasonló sorsra juthat még Fran Merida és Alex Song is. Már csak Eduardóval meg Rosickyvel kellene hosszabbítani.
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem sokáig itt marad! :) Örülök h a légkör végre normalizálódott az öltözőben... Ennyiben örülök hogy elmentek a srácok!

Szólj hozzá