Almunia (8): Amikor dolga volt, nem volt vele probléma. 1-2 Celtic beadásnál kijöhetett volna, de a védők jól tették a dolgukat, így nem lett baj Almunia 'hibájából'.

Sagna (8.5): Kezd 07-08-as formájához hasonlót nyújtani. Mindenhova odaér, regeteget fut, harcol. Jó látni ilyen elszántsággal futballozó játékost. A meccs egyik legjobbja volt.

Gallas (8.5): Ismét ott volt, ahol kellett. Gólt lőtt, azt ne részletezzük, hogy hogyan. A hátsó alakzat egyik legjobbja, hajtja a játékosokat. Róla csak pozitív dolgokat tudok mondani a mai meccset után.

Vermaelen (8.5): A Ninja ismét megmutatta: megérte őt leigazolni. Abszolút hasznos munkát végez, regeteget fut és fontos pillanatokban szerel. Ilyen mentalitású játékost jó lenne még igazolni a középpályára VKP posztra.

Clichy (8.5): A védelem egyik legjobbja volt. Többször elcsúszott, de rögtön felkelt és szerelt. A 2. gólban kulcsfontosságú beadása volt. Nem is értem a TV2 embereit: Mi ez a leggyengébb láncszem szöveg!??

Song (9): Véleményem szerint a meccs embere. Sokat szerelt és abszolút érett játékot mutatott. A felfutásainál sok jó passza volt, jók voltak a meglátásai. Mostanság az egyik legjobb játékosunk.

Fabregas (8.5): Cesc végig hajtott. Sok szabálytalanságot követtek el ellene, de mindvégig küzdött a csapatért. Az első gólnál ő lőtte el a szabadrúgást.

Denilson (8): Az Everton ellen valamivel jobb volt, de panasz nem lehet rá. Kiváló indításai voltak és a védekezéseknél is visszaért. Sokat fejlődött az elmúlt szezonhoz képest.

Bendtner (7.5): A dán csatár ma nem a legjobb formáját hozta, de a 2. félidőre újra a harcos énét mutatta. Sokat visszajárt védekezni.

Arsavin (7): Volt egy meg nem adott gólja, egyébként maradandót nem alkotott ma. A védekezéseknél odatette magát, de a támadásoknál nem ő volt a leghatékonyabb.

van Persie (7.5): Elég lusta volt ma. Keveset futott és a kapott labdáinak zömét nem pontosan játszotta meg. Tőle többet várnék el.

Cserék:

Diaby (7): Fél órát játszott, egy cseljén kívül másra nem emlékszem. Sérülésből tért vissza, tehát ennél csak jobb legyen! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

15 éve
Törölt felhasználó
én már az Everton meccs után mondtam, Song volt a meccs embere...elképeszto mennyiséget fut ( s imádom nézni ahogy azt teszi:)),rengedeg labdát szerez,jol passzol...higyétek el,ha o nem lenne Gallasnak és Vermának kétszer annyi lenne a dolga...2 szezonnal ezelott, mikor még csak itt-ott becserélték nem értettem Wengert mit lát a srácban, és most majd leesik az álkapcsom mit fejlodott a gyerek...a csapatunk legbiztosabb emberévé notte ki magát...meghull bennem mindig a vér ha valaki keményebben odalép neki, hogy meg ne séruljon, mert nem tudok kit elképzelni a helyén....hajrá Song!! hajrá Arsenal!!
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem egy kicsit túl lett értékelve néhány játékos. Almuniának alig akadt dolga. Nem hibázott, de ilyen teljesítményre én 6-ost adnék. Van Persie, Bendtner, Arsavin szintén csak 6-os sztem. Nem adtak hozzá sok plusszt csapat játékához. Két szélsővédőnknek 7-est adnék, Gallasnak 8-ast, s Fabregasnak is 7-est. Denilson, Song és Vermaelen érdemli meg igazán a magasat sztem. Ők hasonlóan kimagasló teljesítményt nyújtottak. Félreértés ne essék, nem azt mondom, h elégedetlen vagyok, ez tegnap elég volt, de kicsit reálisabb lenne sztem, ha alacsonyabb lenne az átlagosztályzat ebben az esetben
15 éve
Törölt felhasználó
Én is a falra másztam amikor elkezdi a kommentátor: Clichy a leggyengébb láncszem! Jót röhögtem, mikor ő az egyik legbiztosabb a hátsó alakzatba! :D:D Am egyetértek Clichy, nekem is Song a meccs embere, hihetetlenül jó mostanság: az a megkerülős csel nem volt semmi, + esernyőt is adott minden.. Lassan Cé Ronaldos magasságokba emelkedik a srác! :D És nagyon jó volt látni h a védelmünk kiváló volt nem hiába kapott tőled is minden védő 8.5et Song meg 9et... Ez kell ahhoz hogy bajnokok legyünk, hisz tudjuk támadásban az egyik legjobbak vagyunk! ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Ide nem mondok semmit:D Clichy mindent leirt..:D
15 éve
Törölt felhasználó
az Everton is így volt. de ott volt Bendtner, akire kevesebb ember jutott, mint RVPre és Koboldra. Bendtner ki is használta ezt és jól játszott

Szólj hozzá