Tegnap kora este jelent meg az első pletyka, mely szerint Dzsudzsák Balázsért bejelentkezett az Arsenal, és később maga a játékos is elismerte, hogy ajánlatot tett érte az angol csapat - állt a sporthirado.hu hírében.

Ezek a hírek azóta megjelentek számos holland, illetve angol oldalon megjelentek, ám a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József az origo.hu kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba. Balázs ügynöke szerint a Sporthíradó félreértelmezte a szavait, mely szerint az Arsenal ajánlatot tett a szélsőért.

"Annyit mondtam, hogy én is hallottam Angliából származó pletykákat az Arsenal érdeklődéséről, de ezeket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom." - mondta Vörösbaranyai.

"Tulajdonképpen ugyanannyi  információm van, mint ami az újságokban megjelent, legfeljebb annyi a különbség, hogy kapcsolatban vagyok más menedzserekkel is, és közöttünk is van egy híráramlás. Ugyanakkor semmilyen konkrétumról nem tudok beszámolni."

"Balázs nagyon jól érzi magát a PSV-nél, ezt udvariaskodás nélkül mondhatom. Szenzációsan játszott a hétvégén az Ajax ellen, ezt szeretné minél többször megismételni, és persze nagyon készül szeptemberi vb-selejtezőkre, amelyek rendkívül fontos állomásai lehetnek a pályafutásának. Szerencsére nagyon jól látja, hogy mi a feladata."

A PSV sajtóosztálya az origo.hu kérdésére elmondta, hogy nem tudnak az Arsenal érdeklődéséről, és maga az angol csapat sem kívánt nyilatkozni ezzel kapcsolatban.

Az origo.hu nyomán

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem jön Balázs mert van egy balába és jo szélsö 😏 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
a Sofia elég könnyelmű volt tegnap. itthon megverik a DVSC-t. Bendtner pedig az 52-est akarta magának, mert valamé ez fontos szám az életében. (lehet ha teszel hozzá 3 darab 0-át, akkor megkapod a heti fizetését ;) )
15 éve
Törölt felhasználó
ennél a számnál csak a rózsaszín cipője volt jobb..... 🐍
15 éve
Törölt felhasználó
🐍 🐍 🐍 🐍 🐍 🐍 52XD
15 éve
Törölt felhasználó
mer izetlen..... :)

Szólj hozzá