Nem könnyű most az élet az Evertonnak. A 6-1-es vereség csupán 'hab volt a tortán', ugyanis az egész nyáron arról szól a fáma náluk, hogy a Manchester City vinné a liverpooliak védő-ászát, Joleon Lescottot.

Arséne Wenger ezzel kapcsolatban együtt tud érezni az Everton menedzserével, Daniel Moyesszel:

Soha nem tudhatod, hogy a csapat hogy fog reagálni egy-egy nagy játékos távozása után, de a bizonytalanság a legnehezebb dolog, amikor nem tudod, hogy mit csinálj.
- mondta Wenger.

Nehéz megmondani, hogy mennyire akar Lescott távozni, mert nem látok bele, mi folyik a háttérben.

Úgy hallottam, hogy profi játékosról van szó, tehát nem hiszem, hogy ez az eset az átigazolása kapcsán, befolyásolná a teljesítményét. De természetesen nagyon nehéz a helyzet.

Át tudom érezni a helyzetüket. Itt van például az örökös Barcelona-Fabregas saga, ami minden nyáron elhangzik. A Barcelona még csak kapcsolatba sem lépett velünk, de minden sajtó azt állítja, hogy már szerződést is aláírtunk. A spekulációk mindennaposak a sajtóban, ezzel együtt kell élnünk, nem tudjuk megállítani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Ja am, amikor néztem az EU2-n a Blackburn-City összefoglalót, nagyon furcsa volt elsősorban Tourét City mezben látni, és a gól után ilyen Irelandekkel ölelkezni! :S:S
15 éve
Törölt felhasználó
Szemét ez a City!
15 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy most az Evertontól Lescott elmegy de szerintem még kivárja az EL selejtezőt aztán ha ott is kihalnak utazik Menchesterbe

kacat11 dopping nélkül persze hogy nem lehet ilyet futni de mindegyik doppingolt aki a döntőben volt ja és mindegyik fekete volt. egyébként ha jól számoltam 36 lépésből futotta a 100 métert. Egyébként én pont ezt az eredményt vártam csak nálam Powell a másidik és nem Gay.
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos az ilyen előfordul.
15 éve
Törölt felhasználó
nem kioktatas de az Everton edzoje David Moyes!

Szólj hozzá