Almunia (8.5): Mindvégig jól védett, magabiztos volt a beíveléseknél, szabadrúgásoknál és szögleteknél. A gólról nem tehetett, ugyanis mielőtt Saha belőtte, Manu nagyot védett.

Sagna (8): Az ő szélén jött az Everton támadásainak zöme, de a meccs végéig uralta a helyzetet. Támadásoknál is segítette Bentdtner munkáját, de a beadásaival vannak még problémák.

Gallas (8.5): Megtanult fejelni a jóember. Vermaelennel az elmúlt évek legjobb védő kettősét alkothatják majd. Gólt lőtt és nem adott esélyt az ellenfél támadóinak. Szép játék volt.

Vermaelen (9): Álomszerű bemutatkozás. Gólt lőtt és a védelemből kiemelkedett magabiztos munkájával. A nálánál 2 fejjel magasabb Fellainit simán kiiktatta a játékból földön és levegőben egyaránt. A csapat egyik legjobbja volt.

Clichy (7.5): Az ő szélén nem jött annyi támadás, mint Sagna-én, így kevesebb feladata volt. A támadásokkal rendre feljárt, de az ő beadásai sem tökéletesek még. Amit a védekezések terén kellett nyújtania, arra nincs panasz.

Song (8.5): Rengeteg labdát szerzett és abszolút meghálálja a bizalmat. Az elmúlt szezonban sokat nőtt a szememben. Kár, hogy elutazik az ANK-ra.

Denilson (8.5): Sokkal jobban megy neki a mostani szerepkörben való játék. Ő nem védekező játékra született. Egész érett játékot mutatott ma. Fabregassal és Songgal jól megértették egymást. Ő lőtte az első gólt.

Fabregas (9): Ilyen teljesítmény várható el egy csk.-tól. Mindenhol ott volt, ahol szükség volt rá. 2 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott. Kezd visszatérni a jó formája. A meccs embere címet neki adnám!

Bendtner (8): A dán csodagyerek kezd felnőni, ezt a pályán nyújtott teljesítményében és a nyilatkozataiban is lehet észlelni. A mai meccsen egy ellene elkövetett szabálytalanságból született gól. Denilson gólja előtt ő passzolt az assistot jegyző Fabregasnak.

Arsavin (7.5): Beleszürkült a játékba. A meccs utolsó 5 percében volt látványos a munkája. Adott egy gólpasszt. Tőle ennél többet lehet elvárni.

van Persie (8): Adott 2 gólpasszt. Úgy gondolom, hogy ő nem tipikus befejező csatár, tehát a mai gyenge játékát erre fognám.

Cserék:

Eboue (7): Az 5. gól előtt cselezgetett az Everton 16-osán belül, majd ő passzolt Arsavinnak. Sokat futott, de labdával nem sokat találkozott.

Ramsey (-): Keveset játszott és a lövésén kívül nem nagyon emlékszem mozdulatára. Így az ő teljesítményét nem értékelem.

Eduardo (7.5): Csereként lépett pályára és gólt szerzett. Harcolt minden egyes labdáért. Szerintem ő egy tipikus befejező csatár. Mindenképp kezdőben a helye.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas nagyon szépen jáccott. Ez nem kétséges!!! tényleg ő volt a meccs legjobbja. Ez volt az idény eddigi legszebb meccse...bár ez nézőpont kérdés. 🧀 ;-P De nekem nagyon teccet.
15 éve
Törölt felhasználó
Elég szép osztályzatok! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó volt tegnap mindenki!! Le a kalappal mindenki elött!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyjából egyetértek Clichy! De ma nem nagyon tudnám értékelni külön külön a játékosokat, hisz így, csapatban az igaziak!
15 éve
Törölt felhasználó
és gondoljátok el h olyan játékosok mint rosicky,walcott,nasri nem is játszottak azért nem semmi lesz a csapat ha ők is felépülnek na persze már most is nagyon jó de ők azért kellenek még

Szólj hozzá