Fabregast össze függésbe hozták a katalán Barcelonával, a spanyolok soraikban szeretnék tudni a 22 éves katalán játékost.

Viszont a játékos apja nem szeretné ha Cesc elhagyná Londont.

Őszintén gondolom, hogy ha Cesc aláír a Barcához abból semmi jó nem fog kisülni.
A futball világ rengeteg lehetőséget tár fel, de Cesc egy hűséges típus, és úgy gondolom marad az Arsenalba. Nagyon elhívatott és lelkes a rá váró jövőjét tekintve.
Ha eljön a nap, amikor a fiam Barcelonába költözik, akkor azt csak úgy fogja megtenni, hogy tisztességgel elbúcsúzik barátaitól a mestertől, és megköszöni a sokéves bizalmat és, hogy játékost neveltek belőle, és én is meg meghálálom a mester munkáját.
Nagyon erősek Cesc érzései a Barca iránt, ugynígy érez az Észak-Londoni csapat iránt is, nehéz döntés előtt áll.
Cesc vérbeli katalán, és egyszer szeretne visszatérni nevelő egyesületéhez, de elhivatott, és mindent meg fog tenni az Arsenálért.

Zárta mondandóját Fabregas papa.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Há b**meg egész nap nme tudtam feljönni:@olyan jó a net..xD:@:@@@ de mostmár itt vagyok:D na ez a fabregas ügy...
15 éve
Törölt felhasználó
Am ha 14 ig szerződés van akk mi a fasz bajuk van? annyit kérnénk el amennyit akarnánk, ennyi erővel a City is megvehetné Messit
15 éve
Törölt felhasználó
jól bszél papó::DXDfabregas marad itt,ő biztos h nem így fog elmenni!
15 éve
Törölt felhasználó
gyerekek cesc hogy menne má el wenger nem engeii el attól h elengedte kolot meg adeniggert attól még cescet nem engedi el
15 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ezt a szerencsétlen Fabregast. Annyiszor elmondta már ő is meg mindenki, hogy nem fog elmenni. Hihetetlen mennyit tudnak csámcsogni a témán. Én már azt várom, hogy tényleg elmenjen és vége legyen ennek az őrületnek. 40 misi jó is lenne érte!

Szólj hozzá