Kieran Gibbs hisz abban, hogy az Arsenal az elkövetkezendő évek alatt, sikerré tudja formálni, a Manchester United receptjét.

Sir Alex Ferguson 1993-ig várt az első sikerére, ami egy bajnoki címet hozott neki. A múlt szezonban ismét bajnokokat avattak az Old Traffordon, amit három évvel visszamenőleg is birtokol a csapat. 16 év alatt 11 bajnoki címmel rendelkezik a gárda.

Ferguson két Bajnokok Ligája elsőséget is ünnepelhetett-1999-ben, és 2008-ban- és Gibbs a folytonosságnak tulajdonítja a kitartó sikerüket.

Olyan játékosok mint David Beckham, Paul Scholes, Ryan Giggs a '90-es években kerültek a csapathoz, fiatalon, és hűségesek maradtak a klubhoz. Gibbs tartja azon álláspontját, miszerint az Arsenal fiataljainak is ugyanezt a példát kéne követniük, ha részt akarnak venni egy olyan sikersorozatban, mint a Manchester.

Ha megnézed a United keretét, több évre visszamenőleg, láthatod, hogy olyan játékosaik voltak, mint Scholes, Giggs, Beckham és a Neville testvérek. Ők szinte mind túlélték a fiatalítást, és majdnem mindenki a csapat tagja ugyanúgy ma is. Egyetértek ezzel az állásponttal, és én is ugyanezt fogom tenni.

-nyilatkozta a klub hivatalos oldalának.

Ha meg tudod tenni, hogy egy olyan csapatot építesz, ami sikeressé és naggyá tud válni, miért ne tennéd meg?

Walcottal karöltve Gibbs, várja a válogatott meghívót, és az angol szélső különösen felnéz egy Manchester United játékosra.

Vissza akarok emlékezni a karrieremre, és olyan trófeákra, amiket nyertem

-folytatta.

Ryan Giggs a tökéletes példa erre- megnyert mindent, amit megnyerhetett. Azt szeretném, hogy emlékezzenek rám, hogy később megmutassam a gyermekeimnek, és az unokáimnak, hogy milyen címeket gyűjtöttem be a karrierem során.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Optimista a srác, ha keményen dolgozik, elérheti amit akar!
15 éve
Törölt felhasználó
Szuper:D:D
15 éve
Törölt felhasználó
nagy tehetség és igen fiatalon felnőtt válogatott. nagy arca lehet, ami könnyen más klubokba viheti. ő már mondta korábban ,hogy a pénz nem érdekli, tehát remélem a jövőben is így fogja látni a dolgokat. Gibbs pedig idén kevesebbet fog játszani, mert korosztályos válogatottal (U20 v U21 nemtom pontosan) megy VB-re.
15 éve
Törölt felhasználó
theo sry
15 éve
Törölt felhasználó
hát the nagyszerű ember,de félek h őt is igenkönnyen elveszíthetjük:S

Szólj hozzá